Hozzászólások

16
Értékelem!

Csaba, ez egy rövidfilmbe illő story, főleg a biciklisáv -blokkoló térdreereszkedéseddel, de méginkább, hogy toleránsak voltak hozzád a ,,szenvedő,, alanyok, mert hazai, pesti-pozsonyi viszonylatban nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez megvalósult volna. Pedig itt is, ott is mindenki jól teljesít.

22
Értékelem!

A meteopata se jobb, hidd el.

21
Értékelem!

Azt nem tudom, nem kerdeztem meg. Ilyen az, amikor a szociopata embert fenykepez. Tortenhet barmi, a lenyeg hogy a kep meglegyen, mar megy is tovabb. :)

17
Értékelem!

Jaaa, értem akkor már. De hogy került sa lábára a kötés? (Lecsúszott, mondta a régi vicc.)

14
Értékelem!

Neeeeem, a ragtapasz eleve ott volt. Varj, elmondom eggyel ertelmesebben. A srac (a ragtapaszokkal egyutt) buszra vart. En meg az ut masik oldalan mentem az iroda felol a parkolo fele, kezemben a geppel, mert ebedidoben csak tobbe-kevesbe higszar kepek lettek. Meglatom, megtorpanok, atfutok az uton, megkerdezem, hogy tudom hogy furan hangzik de szabad-e lefenykepezni a terdedet, mondja igen, en teszek egy lepest hatra a biciklisav kozepere, felterdre ereszkedek hogy rendesebben mutasson a kep, kattintok, feltapaszkodok, elnezest kerek a ket feltorlodott biciklistol, akik megalltak vegignezni a produkciot, mert nem akartak belekerekparozni a legenykeresbe avagy fenykepkeszitesbe, megmutatom az alanynak a vegeredmenyt, o nem erti, hogy ebben nekem mi a jo, es elbucsuzunk.

21
Értékelem!

Várj, nem értem, és egyből lett ragtapasz is, vagy hogy?

18
Értékelem!

Kulso szemlelo azt latta, hogy mackotestu hirtelen megall a jardan, atmegy az uttesten, par szot szol egy buszra varakozo kevesbe mackotestuhoz, ezutan a biciklisav kozepen felterdre ereszkedik elotte, majd ujabb par szot kovetoen elbucsuznak egymastol.
Apro lepesekben dolgozom a "nincs veszitenivalo"-n. :)

24
Értékelem!
16
Értékelem!

Keremszepen, ezek nem az enyemeim.

21
Értékelem!

Micsoda párhuzam Mészi képével, amúgy mi lelés van, bicajoztál?

Új hozzászólás