Hozzászólások

12
Értékelem!

Köszönöm a tippet András, meg fogom nézni, amint kezem ügyébe kerül valami arra alkalmas eszköz. Most csak a mobilom van kéznél, az nem alkalmas.

15
Értékelem!

Aureliano, ha esetleg nem ismered a projektet, ezzel újrajátszhatod a régi játékokat:
van hozzá 16 gigás romset is kb. 4000 játékkal.
http://www.mamedev.org/index.php

Én két évig elvoltam vele, így felnőttként is. :D
Phoenix, Vanguard, Pacman és társai eléggé addiktívak.

11
Értékelem!

Köszi au, ide most egy cifra káromkodást kéne írnom a programozók, fejlesztők és webmachinátorok rokoni szálait felemlegetve, beleértve bármi vérfertőző kapcsolat létesítését a szabadban, de nem teszem. Köhög az oldal, és egyelőre nem látom, hogy a feljesztőink urai lennének a helyzetnek, én meg nem értek hozzá, szóval a helyzet az jó, de nem reménytelen.

11
Értékelem!

Kilencszázvalahányban, gimnazista koromban kicsit rácsavarodtam a játéktermezésre. Végignyomtuk az elejétől, Invaders és annak klónjai, egyre jobb grafikával, egy idő után nem csak alulról, hanem balról-jobbra, ilyesmi. Aztán egyszercsak ráérezhettek a fejlesztők is és elkezdtek vadonatúj típusú játékok kijönni. Az egyik első látható felül, angolul Frog volt, spanyolul Sapo. Egy békával kellett felfelé menni, egy háromsávos úton, aztán meg egy folyón úszó fatörzseken. Sok pénzemet elnyelte.

Ez volt a komment, visszanyíllal megvolt, el is mentettem, de gateway hibákat jelzett a motor, és nem akarta.

15
Értékelem!

AU, ha elvészne egy komment, akkor rögvest a vissza nyíllal még meg tudod menteni. És újra beküldeni. 

13
Értékelem!

Tetszik, először víznek néztem, de persze csak tizedmásodpercig. 

15
Értékelem!

Ez nagyon jó! Elsőre istenuccse azt hittem vízpart, hullámok... Érdemes összetenni Kriszta csodás vízfelületével, olyan jól feleselne egymással a víz, és ez a lepergő/leszáradó festék...

12
Értékelem!

Kiváló kép lett! Jól észrevetted :)

Új hozzászólás