Hozzászólások

Mo, tokeletesen igazad van, a temaba legfeljebb a leirat vag, a kep onmagaban nem.

Nagyon tetszik a képed Csaba, mint ahogy az is, hogy oldalra fordítottad. Meg a leirat is nagyon ötletes. :) De kicsit hiányosnak érzem a heti megoldásban, mert ha nincs a megfogalmazás, akkor erről a képről aztán sokminden eszembe jut, csak az igazi férfi nem! :D A kaktuszos ebből a szempontból jobban bejött nekem! :P (Jöhetnek a kövek.)

Vannak holnapok, melyeken minél előbb túl szeretnél lenni, amelyekről tegnap még azt hitted, hogy jobb lenne mielőbb túl lenni rajtuk, ma meg már éppen azon töröd a fejed, vajon milyen lesz a holnap, amelyikről csak annyit jegyzel meg, bár csak lennék túl rajta. A legjobb ebben, hogy holnap is felkel a nap.

Azt hiszem, ez a 'majd holnap' egy nagyon fontos hozzávalója az életnek. Bizalma-hite-reménye a még előttünk álló napoknak/holnapok, a dolgok folytonosságának, hogy ami ma megvan, az holnap is meglesz. Elengedhetetlen optimizmus. Meg amúgy is, mihez kezdene az ember, ha minden elintézendővel elvégezne? 

Betorok az ej leple alatt ellophatjak. Vagy lefesthetik. Vagy holnap eshet az eso, nedves fara pedig ugye nem fest az ember.

Mert addig jöhet bármilyen fordulat.

Új hozzászólás