Hozzászólások

Helló.
Igen, bocsánat mindenkitől, képek feltöltés alatt, holnap reggelre helyreáll a rend a zuniverzumban, nem a bomlasztás a cél.
Gergő

Kedves Gergő,
a 365 napos projekt szabályai a következőek:
- napi képkészítés
- napi képbeküldés
- 1280 pixeles maximum képméret
- heti feladványok elkészítése hetenként minimum egy alkalommal
- kommunikáció a képeidre kapott kommentekre és a többiek képeire
- és evidenciaként a feltöltés menü használata.

Te ezeket a szabályokat egyesével és olykor összességében is folyamatosan megszeged. Ezzel megnehezíted az én munkámat, bomlasztod a társaság fegyelmét, összetartozását. Van, hogy a többieknek sem sikerül naponta feltöltenie, de legalább szólnak. Ilyen kimaradása az egy év alatt néhány alkalommal mindenkinek lehet, ha jelez előre. Te ezt sem teszed meg.

Ha továbbra is folytatni szeretnéd a projektben való részvételedet, tartsd be a szabályokat. Ha azt a döntést hozod, hogy ezek a szabályok számodra túl merevek, köszönjük szépen az eddigi részvételedet. Ha folytatni akarod a projektet, örülünk neked, de tekintsd ezt utolsó figyelmeztetésnek, a legközelebbi szabályszegésedet követően további képed a 365-be nem fogadom.

Nekem kötelességem a projekt fotóit feltölteni, foglalkozni vele. Neked jogod van a projektben részt venni. A te részvételi jogod a projekt sikeressége érdekében nem szabad, hogy akadályozzon engem a kötelességem végrehajtásában.

Gergő, elmaradásban vagy, kérlek pótold, ma. Aztán már majd nem fogok szólni.

I really like this picture, Gergő :)

Új hozzászólás