Hozzászólások

A "hirtelen felkapom a fejem/elgondolkodva észreveszek vmit" jellegű képet érdekesnek ígérkeznek, hajrá, több ilyet! És szerintem idővel csípőből jön majd hozzá a komponálás is, bámészkodás közben félszemmel mégis odafigyelni.

Igen, ez így van - a városi nyüzsgés néha nagyon nem kell az embernek. Nálam most valahogy működik a dolog. Igazából nem fogalmaztam meg magamnak, hogy ezek streetphoto-k. Sőt, mikor egy-egy képemet viszontlátom, akkor látom, hogy jé, ezek hasonlítanak azokra az utcás képekre. Én egyfajta hangulatfotózást szeretnék csinálni. Sajnos így néha elmarad a komponálás. Azt akarom lefotózni, mint mikor hirtelen felkapom a fejem az utcán bandukolás közben, vagy mikor elgondolkodva észreveszek valamit.

Tetszenek ezek az utcás képek, mivel mostanában van alkalmam Pozsonyban ismerkedni a nagyvárosi hangulattal,így tudom csak összehasonlítani, milyen nehéz a streetphoto. Mellesleg ha vidéki az ember még nehezebb hozzászokni a forgalmas utcákhoz, nyüzsgéshez. És mindig másképpen látod helybéliként, mint egy messziről jött ember a rengetegben, pedig 2016-ot írunk, viszont a szokás nagy úr.

Új hozzászólás