Hozzászólások

Hmm, jól van. Köszönöm Istvánnak a kimerítő boncolgatást, mert én is közelebb jutottam a problémához így hogy ennyit beszéltetek róla. Nem jó a cím azt most már világos. Ennek a képnek a tartalma elég kötött valóban. Helyes a megfejtés is, templom a helyszín, ahol fontos a jó akusztika. Ez azonban egy elég távolra került a képen ábrázolt dolgoktól.

Tartalmilag teljesen ismerős számomra is, mármint hogy e téglafal funkciója a visszhang csökkentése, csak képileg nem jelenik ez meg - ami bizonyára nem egyszerű feladat amúgy - hiszen egy elvont fogalmat kellene ehhez ábrázolni, amelynek nincsenek egyértelmű és mindenki számára világos szimbólumai (mint a szerelemnek például a szívecske, a gyásznak a gyertya, stb...) Ráadásul a texturáját tekintve e homogén felületen egyetlen egy valami jelenik meg ellenpontként, egy lámpatest. Ez a megoldás így most számomra a lámpa és a fal közti különbségekre hívja fel leginkább a figyelmem.
A kérdés, hogy az akusztika valamilyen megjelenítése lenne itt a fontos - mert akkor valami hangszert kellene behozni talán, vagy pedig a minimál lenne a cél, de azt ezekkel a képi elemekkel nem is tudom hogyan lehetne megoldani, mivel eleve ez a négyzetes textura ellene dolgozik.

Ami egy templom lehet, nem?

Képileg sajnos ebben akusztika sincs - szerintem. Ebben fal van, és rács van. Képi nyelve, első benyomása nekem azt hozza, hogy ez egy akadály.

Már-már határeset, de ettől izgalmas is, főleg ahogy elrejti a lámpát a háttér :)

Új hozzászólás