Hozzászólások

22
Értékelem!

Andrea, igazad van vérszegény lett. Talán a legközelebb ezzel jutottam: http://latszoter.hu/napkozi/gyulovics-is.... (Persze csak jóval később)

24
Értékelem!

Akár egy kézben levő piros toll is feldobhatta volna kicsit, amitől személyesebbé válik. Tényleg amolyan, gyorsan utolsó pillanatban nyomassunk a munkáról egy fotót. :) (Most vettem észre, hogy 3, legutóbbi témámhoz köthető képhez nem reagáltam, mert azok a következő héten kerültek fel.)

27
Értékelem!

Jogosak a dörgedelmek, megszívlelem. Nekifutok újra. Tekintsük ezt a képet egy pánikreakciónak.

30
Értékelem!

Kicsit haragszom rád. Ugyanis aki tud rajzolni, annak van fantáziája. Annak, aki építészetben utazik, főleg. Ez nem fotó. Ez egy szép rajzvázlat, de nem fotográfia. Kreatív szinten nem az, oké, tárgyfotó lehetne. Vagy repro. Ahhoz, hogy fotó legyen belőle, ki kell találni, hogy élővé tedd a rajzot. Hogy odaszórsz magokat, vagy hogy rádobálsz levelet, mindegy, nem fogom helyetted kitalálni. De István, ha csinálsz valamit, azt vedd komolyan, akkor ha meg akarod mutatni a munkád, tedd kontextusba, és emeld fotóvá. Élnie kell, tere legyen, kiterjedése, vigyél bele a mesédbe. Kérlek, keress másik rajzot, vagy rajzolj újat, és oldd meg ezt a dolgot, már csak a kedvemért is, lécci.

Új hozzászólás