Hozzászólások

Írtam az előző képhez, mikor ezt még nem láttam. És itt van. Jó, hogy foglalkoztál még vele. Nem teljesen értem még magyarázattal sem azt, amit Zsolt ír. Szívesen megnézném gyakorlatban (ami nem a rossz).

Most direkt rosszakat mondok, mert nem ötletet akarok adni, hanem értelmezni a magam őrületét. Dobálj rá csigákat, kavicsot, hangyát. Tehát van a papír kétdimenzióssága és rákerül egy tárgy, ami három dimenziós, arányválts is van, aztán ezt lefotózva megint 2 dimenziós lesz, de máshogy.

Hát lehet, hogy szűk lett a kép, több környezet kellett volna így utólag átgondolva.

Hmm nem fogom teljesen mire gondolsz , de van egy elképzelésem hogy nézhetne ki valami ilyesmi. Kicsit olyan Orosz Istvános furfanggal? Igazából az mattol meg, hogy a képre nem szívesen rajzolok. Az már egy kész dolog. Az pimpelés nekem. Olyasmit szivesen csinálnék, hogy van egy rajz ezgy képen ami módosítja, kiegészíti annak a jelentés tartalmát. Erre még nincs ötletem, de foglalkoztat.

Jobb, mert van benne élet, de elszürkítetted. Amúgy nem teljesen erre gondoltam, hanem hogy a rajz-tárgy kombóból létrehozni valami olyat, ami a kettőt kombinálva ad ki egy új képet, nem magyarázó jelleggel (így készült), hanem bele- és összeszőve.

Új hozzászólás