Hozzászólások

Nem rúgok ki senkit. Eszembe sincs. Ezért szólok épp, hogy ezt te oldd meg, mert neked kell fontos legyen, magadnak csinálod, magadnak tapasztalsz. Van, hogy más lesz fontosabb, akadnak élethelyzetek, de tudtuk előre, hogy a 365 az néha rabiga, viszont épp ez a lényege, hogy ezt is meg kell tapasztalni, hogy hogyan lendülök át a mélypontokon, mert utána mindig valami felismerés születik, valami olyan, ami minőségében lesz új, fontos és erős. Ezért kell csinálni, és ezért kell, hogy csináld. Ami meg azt illeti, jobban örülnék, hogy ha a képek megvannak, akkor azokat elküldöd és túl leszünk a csúszáson, és utána azt már tartani is könnyebb lesz, mint az állandó feltorlódást. Szóval hajrá, küldjed a képeket.

Szia Zsolt,

Kösz a kitartást, nem neked vagy a többieknek szól az elmaradásom, máshol van most a fókusz. Volt, hogy jobban idefigyeltem (egy kicsit), de most tényleg nem olyan fontos. A képeket lövöm, van, hogy annyi figyelmet nem tudok erre allokálni, hogy egy napba a 20 percnyi odafigyelős képszerkesztés, feltöltés beleférjen.

Ezt sajnálom, de most ennyi prioritása van. Ez fog változni, de nem ígérek semmit. Ha kirúgsz innen, semmi gond, megértem, hogy vannak szabályok. Ha túllépem a 3-4 napos késést, vagy ha érzem, hogy értelmetlen lenne folytatnom, magamat fogom kirúgni. Arra figyelni fogok, hogy ha elmaradok, akkor ne egyszerre töltsem fel, hogy a többiek ritmusát ne rúgjam fel.

Kösz!

Zoli, nem nagyon szoktál reagálni, mondhatni semennyire erre, de írom rendületlenül, hogy el vagy maradva a képfeltöltéssel. Egymás tiszteletéhez az is hozzátartozik, hogy nem baszunk ki a másikkal, márpedig az, hogy egy ilyen pofon egyszerű ügy, hogy napi kép és napi feltöltés, ez azért nem az Obádovics matek, szóval bosszant, hogy szarsz rám, de nem tudok mit tenni, csak szólni, nyilván ennyi, és többet nem szólok, de ez így.... na mindegy.

Új hozzászólás