Hozzászólások

Aha, hát kalibrált monitoron ez a dolog nem látszik. Lehet ám, hogy Csaba a te monitorod világosabb képet ad a kelleténél, ez indokolhatja azt is, hogy egy fokkal mélyebbek általában a tónusaid is.

http://i.imgur.com/Sz9qnA9.png Itt a koriven kivul ketfele barna/tegla/melyvoros/mittudomen van, a kulso sotet, es a koriv kellett a vilagosabb, szogletes kis blokkokbol.
Az eredetin nem latok ilyesmit. Es annak is szepek a szinei, ezt a pasztellesitest, mint otletet, most szepen elloptem, koszonettel. :)

Erről a képről a Sziget fesztiválon lévő installáció, a Luminárium jutott eszembe, ahol fénnyel, meg színes, fényes műanyag buborékokból építenek barlangokat, és ahol relaxálhat a fáradt szigetlakó.

vagy megvakultam, vagy nem látom. hol, mi?

Nemtom hol csesződik el a tömörítés, telefonnal történt és ez a kép az instagram műve, ahol gátlástalanul tologatom a csúszkákat, az meg ki tudja milyen minőséget hagy maga után. Az eredeti kép itt nézhető: https://goo.gl/photos/BjLZR1jpnvuNLtWj8

Hanyattfekvos lazitos.

Technikai hulyeseg: az a minta a kep also jobbkozepen mitol alakul ki? A tul tomor jpeg nem tud mihez kezdeni a finom szinatmenetekkel?

Új hozzászólás