Hozzászólások

Csak nagyokat bólogatni tudok Zsolt mondataira. Sőt, az ájfon és a digin kívül is bármivel:)

Kriszta, bármivel lehet fotózni. Gárdi Balázst tessen megnézni, az afgán háborútól kezdve nagyon sok területen fotózott iPhone-nal. A retus meg nem gépfüggő :)

Ah, íme az ok, hogy miért ne fotózzon telefonnal az ember. Bár ha telefonnal készült volna, nem kéne bajlódni a pattanásokkal. :)

Ize, kedves vagy, de ne tolem tanulj portret, vannak itt arra sokkal inkabb hivatottak. Igen, en is szeretem a fekvo formatumot az arc korul, de latod, annak komoly okanak kell (vagy az en paldaimnal: "kellene") lenni. :)

Erre gondoltam, Zsolt, köszönöm.
Szándékosan nem nyúltam bele, csak egy konverzió volt a silver fx pro2-val. Azt szerettem volna, ha tisztán látod, és úgy mondasz véleményt. Valójában nagyon örülök, hogy elfogadod (jelen esetben) a fekvő formátumot, illetve annak, hogy a vinyett kivételével épp ezekbe a részletekbe piszkáltam volna bele én is. A négyzetessé bővítést lefelé jó ötletnek tartom, ha lesz rá módom, ki is próbálom.
Csaba, örülök, hogy tetszik, de igazából itt, most te voltál az értelmi szerző:)

Es en meg idegenkedek a portrenal a helyi, kis teruleten vegzett modositasoktol. :)

Na asszem ez az egyik portré lehet, amit írtál, hogy majd mondjam el tutira, hogy mit gondolok. Röviden? Jó.

Hosszabban azért jó és azért áll itt meg a fekvő, mert a teret érzékeltetni akartad, abból kibillenteni a modellt a biccentéssel. Tehát van szerepe a térnek, ami oldalt kell legyen, hogy működjön ez a dolog. A kritikám az utómunkának fog szólni. Kell utómunka és több, mint amit most látok. Egyrészt retus. Mert engem nem dob fel a pattanása a szemöldöknél, a bőrhiba a homloknál. Elviszi a figyelmem a lényegről. Kicsiség, de zavaró. És sokallom a vignettálást. ha mindenképp kötekedni kell, el lehetne ezzel menni a négyzetesig akár, mert hogy ha a modelled úgy van öltözve, hogy az nem gagyi, akkor épp emiatt a torzulás miatt lehetne lenn még, akár mégegyszer ennyi. De mondom, jó így is. Ja, és a jobb gallér fehérjét visszavenném oda, ahol a bal fehérje van, szürkébbre, hogy ne világítson ennyire, és ha már, akkor már a szemét meg 1-2 értékkel világosabb tónus felé vinném, a kontrasztarány megtartásával. Hát így.

Új hozzászólás