Hozzászólások

Azt a sárga cuccot a film alján szerintem is lefelejthetnék.

varászlat ez, még akkor is, ha én magam ezeket a csíkokat mindig valamiféle táviratként akarom olvasni. :)

Igen, ez a méretkorlát sajnos. De telepakolhatod amúgy, nagy csodálattal vagyok iránta, most én csak elmondtam külső szemmel, de ezek szerint feleslegesen, mert persze, tudod... :)

Köszönöm a véleményeteket.
Csaba, ez nem egy szerkesztett panorámakép, ez egy lomo pano.
István, az eredeti méret 7140x1640. A feltöltési méret nagyban korlátozza az "élvezhetőségét". Ezt tudom. Nem fogom telepakolni lomoimmal - lomjaimmal:) a projektet (sem), ezt azonban, úgy éreztem, becsempészhetem az ún. hagyományosak közé.

Tisztelem, csodálom odaadásod, komolyan le a kalappal - mondtam is ezt talán már!:)
Viszont a méretkorlát miatt, úgy érzem, ahogy nézem itt, hogy maga a kép háttérbe szorul az alkalmazott technika érdekességével szemben. Persze, majd el felejtettem, ez projekt anyag - napi kattintás, és úgy meg ez nem akármilyen napi kattintás! :)

Nekem ez nagyon tetszik. Együtt hullámzok azzal a kis vitorlással. Imádom a vizet, már nagyon várom, hogy menjünk nyaralni!

Nem hétköznepi nézőpont és koncepció, egy picit még szoknom kell, mert én, a klasszikus (lehet mondani unalmas) módon szerkesztem a panorámákat!

Nagyon jó lett ez a hullámzó horizont, nagyon jól hozza a Balaton hangulatát. :) Feltételezem ez tudatos, és direkt nem függőzted be a panorámázáskor a gépet.

Új hozzászólás