Hozzászólások

Nem akarok beleszólni, de itt valami félreértés lehet.
Szerintem az a baj, hogy nem halljátok egymás hangját, így mindenki belegondolja azt a hangsúlyt, ami éppen a fejében van.
Ahogy én olvasom, senki nem szólt bántóan senkihez. Dehát ki vagyok én? :)

Az előző kép alatt én forszíroztam, hogy írd le, mi is a baj ezzel. Válaszodra úgy reagáltam, hogy örülök annak... Ezután megvédtem az álláspontomat. Majd jöttél újra Te, és egy általam valóban nem kedvelt stílusban hozzám vagdostad ennek a szerencsétlen képnek az összes negatívumát. Nah, juhéjj, végre, pontosan megtudtam, mik a hibái. És akkor ezt most megköszönöm. De csakis ezt, a többit szívesen kihagytam volna.

Miért? A kérdés szuper, de ezt talán nem nekem, hanem magadnak kellene címezned. - írod, és erre azt mondom, nyilván előbb magammal vitattam meg, hogy értem-e, találok-e elég fogódzót, majd mivel nem találtam, így kérdeztem a miértet tőled, viszont ebben a kérdésben mindig az alkotó, aki adekvát, tehát szerintem az nem érvényes álláspont, hogy ha a néző nem érti, akkor a néző kell magával kezdjen valamit, keressen tovább válaszokat. Valami üzenet nyilván van, hiszen ezért készült a kép. De nem értem. Ezért kérdeztem, miért?

Azt hiszem, nem olvastad végig, amit írtam. Kár a torkomnak ugrani, mert természetesen nem sértődtem meg, és továbbra is várom a hozzászólásaidat. A negatívakat is. Azokat talán még inkább, mert az sokat segít. Az arroganciád viszont nagyon nem.

Kár besértődni, mert hogy ha eddig jól értettem magunkat, nem kinyilatkoztatni akarunk itt, hanem megmutatni és megvitatni. Márpedig ez azzal jár, hogy ha valami nem jön át, akkor azt elmondjuk. Ez nem jön át. Miért? Azért nem, mert a szituáció nem ad magyarázatot, nem segít, hogy értsem, miért áll ott ilyen szerencsétlenül ez a lány, akit az ellenfény és az erős alexpó miatt alig lehet kivenni, vagyis mimikai segítség, gesztus nincs, testtartás van, de az meg olyan tétova.

A 365 szabad pálya. Ha zavar, hogy véleményt mondok, nem teszem, mivel ez nem a szakkör, ahol ez elvárás lenne felém, vagy vállalás általam, itt jókedvemből írok, mint mindenki más. Már aki ír egyáltalán. Ha nem kell visszajelzés, hogy valami nem jött át, mert biztos vagy benne, hogy márpedig kész és működik, akkor legyen így - ha kell, ebben talán érdemes az az önvizsgálat, hogy elfogadod-e azt, ha valaki nem tud mit kezdeni egy munkáddal. És ha nem, miért nem.

Zsolt, örülök annak, (még ha kicsi áttételes provokáció által is,) hogy leírtad a problémádat a képpel kapcsolatban.
Ha rövidre akarnám zárni, írhatnám, hogy miért ne.
De nyilván nem célom ez. A kép témája egy, a Balatonban, utcai ruhában álló lány az alkonyi fényekben. Ami szokatlan, hogy nem fürdőruhában/meztelenül van. Ezt kéred tőlem számon. Miért? A kérdés szuper, de ezt talán nem nekem, hanem magadnak kellene címezned. S, ha továbbgondolásra érdemesnek tartod, és szánsz rá kis időt, neked magadnak kellene keresni a választ. Mert a helyzet nem triviális ugyan, de - szerintem - nem megfejthetetlen. Ja, és még annyi, hogy a hideg színek dominanciája sem véletlen.
Természetesen, jogod van véleményedhez, ahhoz is, hogy „ne jöjjön be” és azt is elismerem, nem egy nagy cucc a kép. A naplóm egy darabkája. Az viszont, hogy azt várod el tőle, hogy belekiabálja a szemedbe a válaszokat, nos, ez elgondolkodtató számomra. Az általad elvárt szemmel átnézve képeimet, azt hiszem, komoly önvizsgálatot kell tartanom.

Új hozzászólás