Hozzászólások

Csaba, őszintén? Nincs tétje, amit csinálsz. Nem vagy benne. Aki dudás akar lenni. Tudod. Ezek a felszín kapargatásai, meg viccelődések. Mi van beljebb?

Zsolt tudsz benne segíteni, hogy hogyan induljak el befelé, mire figyeljek, mit vegyek észre, mert úgy érzem, hogy nem jó írányba figyelek.

Tudom, viszont le kell jönni a népszerűség drogról, mert hogy akkor is népszerű leszel, ha mélyebbre mégy, legfeljebb nem ugyanazoknál, mint eddig.

Köszönöm Zsolt elismerő szavaid. Megpróbálok tudatosabban befelé fordulni, de nagyon nehéz lemondani a rágógumi izű, üres népszerűségről. Azért az én dolgozik keményen!

Szép ez, de vigyázz a szépséggel, mert megesz és a végén összenyálazva ott maradsz. Komolyan mondom, hogy ahogy látom a munkáid, van formaérzéked, kicsit el kéne felejteni, hogy mit kajál a nép, azaz kevéssé népszerűre menni, hanem inkább befelé, mert amikor kimozdulsz a komfortzónádból, akkor egyelőre az idétlenkedést látom, a komfortzónád, a szép tájképezés az meg ujjgyakorlat neked. Lépj beljebb!

Új hozzászólás