Hozzászólások

Csaba, egyszerűsíts. Szerintem bízz abban, hogy a képeid kompozíciós ereje működik, hagyd az utómunkát a felénél abba. :)

Teljesen jogos amit mondasz Zsolt. Másoknál én sem szeretem a túlélesítrést, néha észreveszem magamon is, de nem minden esetben. Ezért jó ha pedellusként a fejemre koppintasz! Igen pont azért kezdtem ff-ben fotózni, mert, hogy a színeket túlzásba viszem (még most is). Erre tessék az ff képeket meg túlkontrasztolom és túlélesítem... (én is észreveszem) Háát van mire odefigyelni.

Csaba, volt, aki kérte, írjak néha a képeihez, ezért is írok, legfeljebb ha nem tetszik, nem foglalkozol vele.... de figyi, neked ezek a szétélesített képek tetszenek? Nem bánt, hogy már átfordul az éleknél a dolog? Miért kell neked ennyire vadászni a sose létező éleset? Annyira jó alappal rendelkezel a fotózáshoz, de annyira cukorkára veszed a figurát az utómunkával, nem értelek. A kevesebb több lenne, bocs, de talán érdemes lenne megfontolnod, hogy fele ennyit bindzsizz a képekkel, mert a trükk nem az, hogy na, ezt is meg tudom csinálni, meg azt is, hanem hogy hol állsz meg, hol mondod, hogy elég, ezt mondhatjuk ízlésnek is, szóval néha jól elkapod ezt a pontot, de sok esetben megölöd a képet. A látás nem ilyen, nem így látunk, sose éles minden, ami éles, az se így, főleg nem éjjel, és jó, opersze, nem kell mindig a valóság, de azért hogy mikor szalad el a ló, azt érdemes kivárni türelemmel. Uff.

Új hozzászólás