Hozzászólások

Kultúránkban a lila hipnotikus, meditatív, csendesítő, álmosító szín. A piros fekete páros viszont hordoz veszélyt, tényleg a korallkígyónak is ilyen a színkombinációja, ez az egyik legagresszívabb kombináció (a veszélyt jelző, legjobban látható sárga-fekete mellett). A kettő kontrasztja talán nem csak a színdinamika miatt, hanem e kettős pszichikai hatás miatt is nagyon vibráló.
Viszont fura, nekem nem esett le a kígyó, talán mert túl erős a hurok hatása számomra, jobban félek attól, mint egy korallkígyótól :)) De igaz, lehet teljesen kígyó is.

Itt szerintem nem a hurok okozza a feszültséget, hanem az, ahogy az ember szeme alulról felfelé végigmegy a képen, és egészen a végéig olyan érzetet kelt, mint egy szép, de veszélyes kis mérgeskígyó, majd a végén mégis egy megkönnyebbülés, hogy nem is kígyó, és aztán mégsem megkönnyebbülés, mert ott van az a hurok, szóval benne van a veszély is, a görbe is, és egy ilyen hangulati hullámzás, vagy gondolatritmus, vagy mi.

Roland, biztosíthatlak, hogy teljesen alaptalanok az érzelmeid, hidd csak el, ha mondom :D Ez, amit itt látsz, semmi több, mint kb. ugyanannak az alkotói válságnak a kényszerterméke, amit te is említesz. De mindenek dacára örülök, ha tetszik :)
István, az úgy volt, hogy ugye ez telefonnal készült és valamiért nem akart úgy fókuszálni, mint ahogyan szerettem volna és pluszban még annyi, hogy nem vízszintben van a madzag és nem függőleges a háttér, hanem olyan, mint egy domboldal és arra terítettem - tekergettem a cipőfűzőt és nagyjából ahol megtörik az élesség, ott emelkedik az egész, illetve görbül. Na most nem tudom, hogy ez mennyire lett válasz?

Szokás szerint remek az ötlet Zoé! Én meg itt vagyok "alkotói válságban". Van most egy elismerő irigység irányodba :) :D

Vibráló kombináció, és a hurok veszélyessége is jól érthető - de csak a játék kedvéért írom, hogy ebben az a veszélyes, amikor feszül... :)
A fotód tetszik. De a mélységélesség határa viszont kicsit fura a lilán, olyan hirtelen romlik le ... talán szoftveres?

Új hozzászólás