PAZ/365/II/Nyolcvan - A lényeg.4

Kedves Mó! Ma az utolsó napon szeretném megragadni az alkalmat és azt mondani neked: bocsi. Tök jó témát találtál ki, de tényleg! És úgy sajnálom, hogy nem tudtam érdemben hozzájárulni, pedig olyan aranyos és lelkes volt, ahogyan azt írtad, hogy mély képekre számítasz... Az még hagyján, hogy egész héten téves nyomon voltam, mert nem jól emlékeztem a feladvány szövegére és így a saját lényegem helyett a minden lényegét kajtattam végig, de még csak meg sem találtam, nem tudtam megmutatni. De hogy talán mégse vesszen kárba a téma, akkor legyen ez az én megoldásom: személyiségem fénypontja a félreértés és a világ lényegének keresése és meg nem találása. Ez az utolsó pedig valami olyasmi szeretne lenni, mint egy afféle ön-memento - semmi extra - a leggyűröttebb körülmények között is egésznek, simának maradni. Vagy valami ilyesmi. És tényleg bocsi!

Hozzászólások

38
Értékelem!

Örülök is! :) És teljesen szükségszerűtlen a "bocsi"-d! :) Au-nak teljesen igaza van, és semmilyen hiányérzetem nem volt a képeiddel kapcsolatosan, mert amit szerettem volna, hogy foglalkoztasson a dolog, azt megkaptam! :) Köszönöm!

40
Értékelem!

A kép és szöveg együtt szerintem tökéletes megoldás! Mo örülhet. Én is kedvesnek találtam a mélységérzeti várakozást, pont az ilyen nagyon elvont címek azok, amikre lényegében akármilyen képpel és egy passzoló leirattal lehet reagálni. De ez egy nem akármilyen kép, nem akármilyen leírat. Köszi!

Új hozzászólás