PAZ/365/II/Százkilencvenkilenc - Másolat

Azt mondom, inkább legyen játék, semmint véresen komolyan vett pengeéles remake. Ez itt a Mona Lisa szeretett volna lenni szemléltetésnek, láthatjátok, hogyan sikerült, próbáltam a jellegzetességeit visszaadni, de hát a fejem olyan, amilyen, nem lett tökéletes. Válassz egy képet vagy jelenetet a kedvenc filmedből vagy könyvedből - pl ha rendelkezésemre állna egy csapat gyerek és egy kis tó, akkor szívesen megcsinálnám a Pál utcai fiúkból azt a jelenetet, amikor a kis nemecsek leadja azt a monológot az Ács Feriéknek - és fotózd meg. A Mona Lisát direkt lőttem el, mert szegény eléggé tipikussá vált már. Ha nem egészen világos, hogy mire is akartam kilyukadni, akkor írjatok. Jó szórakozást a másoláshoz.

Hozzászólások

53
Értékelem!

Au, örülök, hogy tetszett. Viszont Gioconda története kevésbé volt vidám - utánaolvastam wikim - de azért mégis van benne valami megragadó. Köszönöm! Utólag is bocsi, hogy ennyit voltál kénytelen hozzászólni :D

47
Értékelem!

Semmi gond, lányok, van ez így. Majd ha eljön az ideje, elkap az ihlet :)

33
Értékelem!

Rajtam is kifogott, és én is igyekszem pótolni - nagyon jó feladat volt.

47
Értékelem!

Kedves Zoé, ez a feladat most kifogott rajtam. Amint lesz egy kis ihletettségem, pótlom.

44
Értékelem!

Jó kép lett, valahol benned van a Gioconda, amiről most olvastam, hogy jelentése: gondtalan, miközben nagyon is gondos feladatot tűzött itt ki, átélhető leírással, amire jönnek is a megoldások, már vagy a negyediket vagyok kénytelen hozzászólni. Szóval fény, és árnyék, szájszegletben bujkáló nem tudjuk, hogy mosoly vagy szomor, és az a haj a pánttal, meg a háttérben a stilizált, kicsit azért pixeles táj, együtt pont kiadják. Tetszik. Köszi.

34
Értékelem!

István, nagyon köszönöm a hozzászólásodat, az észrevételeket és az ötleteket, de azt hiszem, túl nagylelkű voltál egy 'sebtiben összecsapott' képhez. Azokkal a szem körüli erős árnyakkal voltam talán a legnagyobb bajban, mert a fő fényforrás felülről jött és ellensúlyozni csak egy kislámpával tudtam, amivel belevilágítottam az arcomba, hogy ne legyen rajtam 'napszemüveg'...

47
Értékelem!

Megvannak a finom párhuzamok, bár további apróságokkal még jobban hozhattad volna játékon belül is - picit a fejtartás, picit fentebbről, és szinte tökéletes :) és mégis játékosan egyénített. De ha elhagyjuk a jó öreg Lisa asszonyt, akkor is ez egy nagyon szép portré lehetne rólad. Benne van az ifjúság örök büszkesége, a nő kacérsága, meg egy hideg, öntudatos rácsozat is (mielőtt elröppennénk). De a felső erős sárgás fény ekkor nekem kevésbé, viszont ami marad az önmagában is igen tetszik! Kifejezetten a nyak, a kulcscsont, a száj, a kikandikáló "et" amit hosszasan nézegetni tudok, de a haj a pánttal, a szemek az arc is... csak ugye ott az erős árnyak már túl dominánsok.
Nagyon érdekes lenne, és szívesen megnézném, ha lenne e szembenézés mellett egy olyan verzió is, amikor a rendezői jobb fele kinézel.

38
Értékelem!

Kíváncsi leszek, mikkel rukkoltok elő :)

53
Értékelem!
45
Értékelem!

Új hozzászólás