Hozzászólások

István, neked a heti feladat ezt a kádast megcsinálni két kézzel. 

Lehetetlen, vagy tehetetlen? :)

István, de akkor a harmadikkal tartja a gépet? 

Éppen itt tartottam a  visszanézéssel :) És az jutott eszembe először, hogy ez egy protézis? :)) Tréfát félre, tényleg ez inkább meglepő mint a wc-s, és ez vicces is, és  jó fotó is. Pici (tényleg ici-pici) formai tökéletesítéssel, arányok és formák, és a berendezés finom igazításával, előkészítésével vagy utókezelésével még jobb is lehetne. Írták a lábat, igen, az jön először, de nekem fáj pl a kád éppen hogy perspektívája is ott képszél közelében (bal felén),  vagy gondolkodom, hogy talán jó lenne a másik kezed is legalább jelzésként. Ilyenek, apróságok.

Pedig vaciláltam, hogy írjak-e elsőnek, olykor szégyenlős vagyok. :D A lábas dologban egyetértek, de így is nagyon tetszik. 

Egyrészt elsőnek nem akartam írni, de így már jó, hogy Andrea írt. :) Másrészt azt kell mondjam, hogy minden meghökkentése ellenére ez egy jó kép. Van humora, jók a tónusok, a ritmusok is. Azon agyaltam, hogy ha a tusfejet magad felé mozdítod, vajon jobban benne lennél-e a tükröződésben. Lehet, hogy nem. És értem én, hogy szorítod, de azért a lábinkóid ha picit jobban széjjelfelé állnak, akkor még erősebb lenne ott forailag. Na, szóval hajrá, mehetsz tovább ezen az úton.

Új hozzászólás