Hozzászólások

Azt viszont kipróbálom! Mert ugye olyankor is ott lóg. Ha meg kizárom, hiszti van hogy be akar jönni.
Köszi a tippet! :)

Oké, a koncepciót értettem, én csak azt mondtam el, mit látok. Ha a cica ennyire hajlandó együttműködni, érdemes lenne kipróbálni, mi van, ha beülsz a kádba, fürödni, és úgy van a csapban a macska, ezt a nem hagy fürödni érzetet lehet jobban adná talán.

Értem, nos:
A kezemmel a távkioldót fogom. Háttal akartam állni, mindkettő csípőre téve hülyén nézett ki, így maradt a test mellett.
Volt ennek egy előzője, ahol a fényképezőbe néz, de én nem a cicára. Azt próbáltam elérni megint. Elcsaltam a tekintetét, de mikor beálltam pózba, ő is visszafordult és a távkioldót nézte.
A zuhany a helyén, mert akkor mentem be. Macska a csapban alszik. Zuhany akkor vár előbb fotó. Mondtam neki hogy maradjon ott. Maradt. Okos cica. Máramikor. Beállítottam a dolgokat, első kép, nem jó, második kép, próbáljunk összenézni, amolyan rosszallóan, hogy ki mit keres ott és zavarja a másikat. Nem kellett 100%-os kép, megelégedtem vele hogy "rám néz", és nem a szemembe. Nekem elég.

Hát papa, most ha elemeznem kellene, kérdések merülnek fel. Mit csinálsz a kezeddel? És mit néz a cica? A zuhany a helyén. Te kinn. Hol itt a zuhanyzás? :)

Mikor olvastam, nagyon röhögtem. :D
Valahol jogos, hogy kéne a kéz is bele, de amíg nem mondtad Zsolt, addig én nem láttam bele a a kádba vizelést. Nekem csak az "ő nem hagy zuhanyozni, én meg nem hagyom a csapban aludni" folyamat jön át. Tudom-tudom, akkor mutassam azt. Nadehát az nem olyan egyszerű! Viszont ügyelni fogok legközelebb rá :)

Rombolhatok az illúzión? Kéne látni a jobb kezed is, mert így olyan nekem, mintha a kádba pisálnál és a macska azt nézné rosszallón.

-Ezt nevezed te szafaládénak?
-Mi van? Nem nevezem szafaládénak!
-Akkor mégis minek hívod?
-Ezredesnek!
-Az meg mi? Olyat még nem ettem!
-Az nem mi, hanem ki! Olyan főkandúr féle!
-Öcsém, te nem vagy százas!

Új hozzászólás