Hozzászólások

Au, köszi, és örülök hogy tetszik!

Kriszti, igen, sajnos sokaknak ez a "siratófal" jelenti a boldogságot, lelki békét, megváltást, bármit. Az automata alatt nem kifejezett templomot értek, inkább mint ráhúzva ezt az anyagi dolgot a vallásokra. Amolyan kis görbe tükör, Tankcsapdásan kifejezve: "..az isten a pénz lett.." és ez a templom feladvány nekem nem mint konkrét épület, mint Isten Háza jött le (mert aki hiszi, annak amúgy is a szívében van), hanem bármilyen vallással kapcsolatos dolog jutott eszembe egyből. Kicsit tágítottam rajta, na :)
Sajnos lehetőségem nincs ezt elvinni semmilyen spirituális, vagy pogány, esetleg törzsi ,vagy sámáni dolog felé, pedig az nagyon klassz lenne. Bár a spirituálist lehet még ki tudom agyalni, és akkor meglehet az itthoni templom része, valamint, csak ne hazudtoljam már meg magam, és a templomot ráhúzom a testre is. Ha a pedellus bácsi meg nem előz! De nem ígérek semmit. :/ :)

Isten a pénz, a templom a bankautomata? Nekem ezt az életérzést jobban hozzák a napiszaros képek, ahol pénzzel pózolnak az emberek - bár ott nincs se bank, se ATM (talán mert olykor nem is onnan van a pénz? :)), de az otthon mindenképp a gazdagság szentélye, ahol fényűző dolgokat halmozunk fel, és ezt meg is mutatjuk. Szívesen látnék tőled valami hasonló megoldást, ha esetleg van hozzá kedved. :)

Tetszik a kép, jó a szöveg, találó az illeszkedés a témához.

Új hozzászólás