Hozzászólások

Hú, igen, visszanéztem a dokumentációt, és kedden bukott el a dolog, azért csúszott el a mindenség is. A napi feltöltés igen, tudom hogy sáros, de ha munkából megyek suliba, onnan szülinapozni és reggel haza, akkor esélytelen hogy feltöltsek bármit is. Amikor nincs iskola, tartom a napi penzumot ahogy csak tőlem telik.

Dolgozatra készülés után készítek egy helyesbítő képet, és helyreáll a rend.

a tollasütős a pénteki, a heliker a csütörtöki

Két probléma van. Az egyik, hogy ha naponta töltenél fel, nem gubancolódna semmi össze. A másik, hogy ez a kép, ez nem a mai. Lehet, hogy annak küldted, az is lehet, hogy ma csináltad, de nem lehet a mai, mert akkor meg valami másikat nem küldtél be.
itt nézd meg:
http://latszoter.hu/napkozi/szekely-rola...
szóval ez a 149-es, és az a tegnapi szám kell legyen. A 150-es a mai szám. mellesleg ha nézed a göbbiek képeit, ott is látod a számozást.

Én rendben találom amit látok, a pénteki képem a telephelyes HELIKER feliratos, a szombati egy kocsmás tollasütős, öntudatra ébredős, a mai pedig egy asztalterítő motívuma egy teázóban. Vagy nem értem a problémát.

Papa, valamit elszúrtál a feltöltésnél a dátumokkal, szóval a mai képed még várom, mert ha a dátumok szerint teszem fel, így jön ki.

Új hozzászólás