Hozzászólások

Az óra nem kell roland, mert egyszerre egy képbe ne akarj túl sok infót beleerőltetni, a tetkó, nyakkendő, önkötözés az elég. Vagy, akkor csináld öltönyben, legalább félalakosban. De az óra... szerinted ilyet hord egy menedzser? 

Kicsit távolabb állsz és akkor dinamikusan benne van a kar is, meg a szem is, mert a szem fogja értelmezni, hogy ez szenvedély, szenvedés, vagy játék. 

 

Vágásnál fent talán egy ujjnyi kellene, nem több (szerintem), viszont az üzletember feelinget, amit órával adnál, a tetoválás annyira elviszi nem üzletember felé, hogy ezt "meztelenül" - szerintem - nem fogod tudni kivitelezni magaddal. Max tényeg tépett ing akár nem tudom, de így nekem inkább narkós-elvonós érzés, ami nem rossz. Mármint a kép jó irány nagyon - ahogy szerintem Zsolt is mondaná -, hisz van benne érzés, mondanivaló.... 

Nem, az óra tudatos volt, amolyan "üzletember" érzést akartam átadni, ha már nyakkendő. Jogos, utána lehetne kombinálni, hogy akkor egy széttépett ing is lehetne, vagy bármi, de épp csak utalni akartam a felsőbb vezetők beteg dolgaira.

Vágás ügyben annyira próbáltam mindent, a szem-orr párost nem is akartam, de a szájat ugye mindenképp. namost így a nagyonsokadik kép után úgy voltam vele, ez jó, vágunk, de akkor a számba lett volna belevágva. Az nem volt jó. Így maradt a kompromisszum.

Zoé, szerintem csak simán ott maradt... 

Nekem tetszik a vágás, inkább az óra amit kihagytam volna, szerintem kár érte, mert jó kép lenne!

Szem.szerint sem a szemet, sem az orrot nem hiányolom, esetleg az a kis részlet, ami belóg, kár, hogy be van csukva. De. Az óra. Az miért? Annyira "vágyölő"...

Nem tudom, lehet, hogy az orr-szem benne maradhatott volna, vagy jobban vági kellett volna? ki kellene próbálni. Tetszik!

Új hozzászólás