224/365 Autentikus

Igen, az effektre nem vagyok büszke, bár az összhatás nekem tetszik. Na, meg sok olyan dolgot elrejt ami nem lenne túl autentikus. (tudom, az effekt sem az)

Hozzászólások

Tetszik, hangulatos. Nekem inkább film és/vagy képregény ugrik be erről az elosztásról. Szinte odalátom a szóbuborékokat... :) És megoldásnak is jó

István, ami nem lenne autentikus az az LCD TV, meg parafatábla a háttérben :D
A hatás az az Analog Efex Pro-ban van, ott van egy ilyen opció Nik Soft-éknál. Nekem is feltűnt hogy a háromból egy kép az másmilyen tónusú, de ahogy ott hirtelen nézelődtem, nem láttam állítási lehetőséget ezen. Oké, összerakhattam volna manuálba akkor, csak lusta voltam, bevallom. Így maradt ez, nekem így is tetszett.
Örülök, hogy szerintetek sem vészes :)
Nade elvileg jön Zoli, és megmondja, bár, a minimáljaimat sem osztályozták.

:) Ez jó, tetszik az alapfotó, amit látok látok belőle, totál hetvenes-nyolcvanas évek rekláma, még a beállításban és a mosolyban is van egy kedvesen őszinte ügyetlenség - nem tudom másképen jellemezni az akkori sárga-barna reklámfotókat :) A színek is nagyon jól megvannak. A hármas osztás fura, de jól jön ki, és ahogy Zsolt mondja, a középső tónuseltérése viszont zavaró, az nem kellene, ugyanúgy kellene módosítanod, mint a többit.

Szuma, nem tudom mit rejt el az effekt amire hivatkozol, de a piros telefon és a ezek a színek, az arckifejezés, a póz önmagukban elég autentikusan hozzák ezt az időszakot számomra.

A hármas osztattal nincs baj, az jó. De hogy a középső más tónus, az nekem nem jön be.

Ne szabadkozz annyit Roland, nekem ül a dolog.

Új hozzászólás