Hozzászólások

Már töltöm is fel. Köszönöm a véleményeket, örülök, hogy bíztattok ezen a vonalon, még nagyon az elején vagyok, csak ismerkedünk még. :)

Tegnap megnéztem a Mapplethorpe dokut, hatalmas inspiráció volt! (lehetne egy kiállítás a képeiből Pesten..)

Lebuktatom magunkat, és remélem a másik képet feltölti Roland a szakkörbe. Mert hogy mielőtt kikerült volna a kép, elküldött két verziót nekem, hogy mit szólok. Én elmondtam röviden a véleményem, tényleg csak pár szóban, aztán ennek alapján Roland döntött, és ezt választotta. Mivel a választáson túl vagyunk, így elmondhatom, én a másikat választottam volna, mert hozzám az közelebb áll. 

Ennek a képnek a bátorsága az erotikájában van. A vágással nincs különösebb bajom, mert felülírja a tömegelhelyezés. Na, meglátjuk, Roland tölti-e a másikat is, az meg majd kap elemzést, csak menjen már le ez a kurva hőguta, nincs agyam.

 

:) nem vagy semmi figura. Lehet, hogy a többiek nagyon szemérmesek, hogy szó nélkül hagyják ezt a fotót. :)))  Szóval jó, abszolút benne marad a jó ízlésben még, egy merengő reggeli fotó.

A lábcsonkolás ebben a formában picit fáj nekem, bár gondolom, hogy meg akartad mutatni a csizmád is talán. Nagyon jó lenne, ha Hegyi szólna valamit, mert szerintem van egy nagyon jó alapanyag, alapvetően tök jól meg is csinálva, jól dolgoztál a fényekkel, jó a technika, de valami itt lent nekem nem stimmel... Fentebb kellene a kamera talán? Vagy a térdbe vágás miatt? Szóval apró dolog lehet.

Annak külön örülök, hogy sikerült megoldani hogy látszik mindkét kezed! :))   

Új hozzászólás