Hozzászólások

én egyetértek veled Csaba, és öröm, hogy szólsz, pl. a hetihegyire se nagyon mond semmit senki, holott nektek készül.

Vagy mondom egyszerubben: tessek venni a faradsagot es hozzaszolni a kepekhez. Rossz nezni, hogy milyen fotok sullyednek el erintetlenul. Marmint a kepet jo nezni, a hozzaszolasok hianya fajo.

A hibatlan kepekkel (ha vannak) talan erdemes megtenni ezt a "koszi, jo lett, helo"-t, megkulonboztetve oket az erdektelen kepektol. Szemely szerint eleg gyakran (tul gyakran) erzem, hogy fogalmam sincs, hogy egy-egy kepnel miert nincs hozzaszolas. Azt meg nem konnyen irja oda az ember, hogy bocs, ez se but se bat nem okoz bennem. Es persze nem mindig mukodik jol az ember itelokepessege; az is sokszor fordul elo, hogy valamit atugrok es utolag latom a sok elismero hozzaszolast, vagy epp forditva, aradozok egy keprol es egyedul maradok a velemenyemmel. Szoval kerem segitsetek kulonbseget tenni a tetszest ill. az erdekteleseget kifejezo hozza nem szolas kozott, koszi. :)

a hibátlan képekkel nincs mit kezdeni, csak annyit mondani, köszi, jó lett, heló. a hibából lehet tanulni. ez a lényeg. a kép nem üres. az előtér még nincs meg benned, hogy ott mi lakik. ez egy belső perspektíva dolog, ami benn, az kinn, keresel, ez a fontos, megvan az irány is, úgyhogy hajrá.

Köszönöm! És külön öröm nekem, hogy sikerült felfognom amit írtatok. De ennek azért ülepednie kell, tehát nem garantálom, hogy nem fogok hasonlóan üres tartalmú vagy nem jól meg fogalmazott képeket feltölteni később. Amúgy én úgy gondolom, hogy az ilyen képek is jellemzik valamennyire a kép készítőjét mert én érzek magamban valamiféle ürességet és a fotóimon ezt visszalátom.

Egyetértek Zsolttal, valami hiányzik az előtérből, ami így teljesen üres és felesleges nekem. Én le is vágnám.

Az lehet a hiányérzet tárgya, hogy ezt a nagyon jó és jól megfogott színpadi teret ugyan figurálisan elkezdted berendezni, de ahogy István mondja, a viszonyrendszer nincs kész, és ez nem elsősorban amiatt van, hogy az alak nagyon hátra került, mert ő lehet ekkora, de az előtérrel nem kezdtél semmit. Csak egy ötletként: ha egy üveggolyót idegurítasz kb. középtől picit balra valahová, az már megerősíti a térjátékot is.

A szívforma nincs meg nekem teljesen, csak a szív csúcsa, azt is a hozzászólásodból értettem meg, és ez tök jó, de hát mégsem. Viszont a fal struktúrája, karcolatai a geometrikus ritmusokkal izgalmas. Jó hogy van modelled, de nagyon ott kint van. Lehet hogy eleve Te vagy? Mindenesetre azt gondolom, hogy ebbe a rajzos játékba jobban belehelyezkedni, valamilyen egyértelműbb viszonyítást nyerni lenne koncepcionálisan a nyerő. Most még egy sokadik alagútkép - nekem.

Az alternativat olvasva meg inkabb egyet tudok erteni ezzel a megoldassal. ;)

Köszi! Elrontottam mert igazából a koncepció egy szívforma lett volna a fényekből, de a kompozíció és az utómunka sem tetszik már nekem utólag.

Igencsak tetszik nekem ez a bekaperspektiva, es a figura elhelyezese.

Új hozzászólás