Hozzászólások

"Energiatakarékosság" miatt a fényerő 100% volt. Eddig. Az én szemem teljesen hozzászokott már ehhez, most meg valóban fura minden. :) (Utálom ezt a rendszert, nagyon kell már a csere, új gép, új op. rendszer, ami nem win, mert rosszul vagyok tőle.)

Jó, az már megnyugtató, hogy nem direkt akartad így. A többi is egységesen ilyen, szóval lehet az is ám, hogy ha te jónak látod, akkor annak az az oka, hogy a monitorod van túl világosra véve, és azon minden vilángol.

De. Foleg, ha lesz idom es befogado kepessegem (hetvegere terveztem)+ egy PS sem artana (a gepem rosszalkodik, lassú stb).
A tobbi kep nagyjat is ilyennek latod?
A miertedre az elso valaszom az lenne, hogy manapsag es ennel a kepnel is, szinte mindig este jutol el a napi kep elkeszitesehez, rossz fenyviszonyok kozott. Majd irok meg, ha elobbre jutottam a temaban.

Drága Andi, nem akarod megnézni a HetiHegyi tónusokkal foglalkozó utómunka részét? Ezek a lekormolt szürkék annyira bánatosak, annyira fárasztják a szemet, mintha petróleumlámpánál lennék. Kéne az a világos bele, a fele tónust kábé kidobod. Miért?

Új hozzászólás