Feri, mint tudjuk, nem rádiózik, de Viki műsorában azért szívesen elmondja véleményét a rádiózásról.
[jwplayer|config=radioplayer|file=/sites/default/files/13/07/viki100309_1.mp3|image=/sites/default/files/noimage.png]

Bartos Ágnes:
Köszi Feri a véleményeket. Sok sebből vérzik, de azért én örülök, hogy minden este hallgatod a mi infantilis játékainkat. Ez azért sokat megmagyaráz az ellentmondásaidból.
Viki, köszi, hogy beengedted Ferit a sávodba. És gratula a jó kérdésekért, stb.
á.

Mácsai Ferenc:
Ágnes!
Ha nem hallgatnám estéről estére, nem lenne legföljebb csak felületes véleményem róla. Így utólag vissza hallgatva nekem eléggé összecsapottnak tűnik ez a beszélgetés, amiért magamat hibáztatom, nem sikerült jól kifejeznem magam, sok helyen félreérthető voltam, túlságosan számítottam a megértésetekre, és nem számoltam a természetes ellenállásotokkal, amit a véleményem kiváltott. Sokkal átgondoltabban pontosabban kellett volna fogalmaznom. De attól még ebben a beszélgetésben sokminden benne van, amin érdemes talán gondolkozni, pontosabban szerdán ez már szerintem részben meg is történt.

Bartos Ágnes:
A lényeg: Estiskolarádió a LEGJOBB!!!
Haccáz!

Berecz István:
B’szameg a Marcsi-bácsinak megint igaza van.Féléve ezen görcsölök ha jót nem tudok sz’rral minek dobálózok.Jó hogy darab-darab leltár kipipálva,De…

Hegyi Zsolt:
Pista, majd hallgasd meg Csaba sávjában a beszélgetésünket, úgy hiszem, egyrészt válasz Feri felvetéseire, másrészt a véleményünk is benne van a rádióról. Azért ezért az “igaza van”-ért nem tenném tűzbe a kezem.

Új hozzászólás