Górcsővel a felszedett kilók nyomában...

Hozzászólások

0
Értékelem!


-- Cél a vasággyal együtt 50 kiló elérése? -- Azért ha 50 nem is de a 60 igen
-- Maniac? :D -- Én fogyok, nem gyorsan, de tartósan, ma a tükörben mintha már a fejemen is látnám
-- Mennyi most a szám? 66,3 -- Van itt háromjegyűs is ám -- Én 108,5 vagyok, a cél a 90
-- Én minimum húsz éve nem álltam mérlegen. -- Mert gizda vagy -- Mert nincs mérlegünk, csak egy bőröndmérleg meg egy konyhai. De azok nem bírnak el, az tuti.
-- Én ráálltam arra, hogy édesség helyett filmnézéskor répát rágcsálok. -- Én a mazsoláig jutottam.
-- A répa csupa cukor. Hízlal mint a fene. Jó a zene, mi? -- Ja. Finom.
-- Nem annyira igaz ez, de persze a répa a "számolós" zöldségek közé tartozik, ahogy a bab is pl. -- A babot nem kell evés közbenszámolni, Utólag is jelez ha sok volt.
-- Nyilván más a diéta akkor, ha cukros is vagy, mintha nem. de alapvetően a baj az, hogy az emberek az étkezésnél két állást ismernek. az egyik, hogy eszem mindent mindenkor mindennel, ez az "egészséges", vagy van a diéta, koplalás, ami a "betegséges" kategória.
-- Máshogy mondva azt mondta nekem a dietetikus, hogy ne úgy gondoljak rá, mint hogy ez a betegség okán lévő lemondás és diéta. hanem úgy, hogy ez az egészséges étkezés, amire most állok át, mellesleg a vér viszágatok értékei igazolják, hogy zseniálisan haladok, a vércukor értékeim jók, a májfunkció értékeim normalizálódtak, és ami nem is emlékszem, mikor volt, a koleszterin, triglicerid értékem is normális lett. -- Ez nagy eredmény!
-- Szerintem nálatok az lenne a jó, hogy ne diátának fogd fel, és ne egyedül csináld, hanem mindenki álljon át és csinálja együtt veled.
-- A nagy titok, kisebb tányérokat kell venni. -- Jó. a kövérség mértékegysége férfinál a pocak, nőnél a segg mérete.
-- Szerintem csak két dolog van, ami hízlal, a repeta meg a maradék. Csak ezt még megeszem, ilyen kicsit már ne tegyünk el. -- Ebben van valami... egy idő után nem lehet büntetlenül konyhamalackodni
-- Alapvetően a magyar ember nem egy zöldséget fogyasztó típus, neki a zöldség az a krumpli, oszt kész. -- A krumpli nem is zöld -- A krumpli egy elég vicces növény, mert ártalmasabb pürében, mint sütve.
-- No, ezt a napi 3x étkezést óvatosan kezeljük. aki cukros, annak a legrosszabb, ha csak 3x eszik egy nap
-- Nekem azt mondta a dietetikus néni, hogy reggelire nem jó a tejtermék sem, és a gyümölcs sem, az csak tízóraitól jöhet.
-- Battán már nem üzemel az erőmű, ellenberger a kőolajfinomító
-- Igazából azt kell mondjam, hogy nincs olyan, hogy cukros diéta - vagyis amit annak neveznek, az a normális étkezéstől annyiban más, hogy még jobban kell figyelj a szénhidrátra és a cukorra a kajában
-- A telefonos app zabkását ajánl vagy pirítóst reggelire, tízórainak joghurtot vagy sajtot, magvakat -- A zabkását egye a szerző.
-- Reggelire egyél felvágottat, egyél zöldet, egyél magvakat, vagy teljes kiőrlésű rozskenyeret. Az a lényeg, hogy a reggeli narancslé pl nem jó dolog, és az sem, ha nagy pohár tejjel kezdesz
-- Reggeli narancslé pl jó dolog. az almalé mégjobb -- Nem jó dolog, csak szereted, pontosítsunk.
-- Gonosz a zeneválogatás -- miért??? Melyik zene volt a leggonoszabb? :) -- Az összes csokis meg evéses
-- Az extra szűz olívaolaj amúgy csoda cucc, mert emeli a jó koleszterin szintet, ráadásul ha nem a legolcsóbbat veszed, akkor nagyon finom is az olívaolaj, pici valami fűszert morzsolsz rá, és kiváltja a vajat vagy margarint a pirítósról -- Kipróbálom, mert külsőleg is finom az olívaolaj
-- Na, hajrá a fogyásra, de én nem javaslom, hogy úgy gondolj rá, hogy a fogyás miatt csinálod.
-- Ennyire még én sem (!!!) vagyok goni a zeneválogatéaban, pedig isten látja lelekemet, kapok érte eleget
-- jóccak, megyek enni répát -- jó étvágyat és jó filmnézést

Új hozzászólás