Élő körkapcsolásos adás három időzónán át a szentmihályi stúdióból, szívküldi, történeteink az óévből, kívánságkosár és csillagjegyenkénti éves horoszkóp az új évre, valamint az éjféli hagyományos jókívánság-himnuszunk - a Látszótér Rádió szilveszteri műsora az összes rádiós közreműködésével.
1. óra: Viki, Ágnes, Kockás, Dió, Mammucska-Ágnes-Bandi élőben, Bandi, Clió, Mó és Zoé, Zsu és Csaba élőben, Zsolt, Baricz Kati, Gergő.

Hozzászólások

BÜFÉ mindenkinek újra!
Köszi a munkát a műsorvezetőknek, a Himnusz nagy jó lett, a Világörökség része is köszöni.

Ilyesmikre ragadtatták el magukat egyesek közben:
   "-Hát szarul is éreztem volna magam gaga nélkül. -És Gabrin kívül valaki tudta, hogy ez Lady Gaga? -Nekem ez mind britniszpirsz."
   "Kos vagyok. Gyerekem fog születni tavasszal a horoszkóp szerint. Lehet, hogy öthónapos terhes vagyok. :)"
   "Énenyémre? Én hatásom?"
   "-Én ugyan nem küldtem blokkot, mert egy bides vagyok, de mindenkinek küldöm szeretettel Karel Gott Nyiktolej szomnyej paganini című számát. Neeeem hiszem eeeellll -Köööszi, ez telitalálat :) -Gott kiejtése jobb, mint Zsoltté. Sőt a hangja is. -Ilyen nincs, csak a mesében :) -Hú, lője le valaki Zsoltot! -Neee, olyan csodálatos. -Egyedül vagyok itthon, ha felvágom az ereimet, te leszel az oka."
   "Baricz Kati istennő."
   "-Büfé, Csixi. -Na milyen a 2014? Jobb, mint a 2013?"
   "-Jóska énekel. -Sityakemeles a zenei szerkeszto fele :) -Baszki Bandi is énekel. Nagy hangosan. -És Zsu is. -Meg én is."
   "-Nem én voltam :) -A pistike volt:) -Ki az a Szirmai?"
   "-Hát Mó egy csoda :D"
   "-Árpi és Viki testvérebbek nem is lehetnének :) -Olyanok vagyunk, mint 2 tojás :-) -Ja, a bal, meg a jobb. -Mint két buggyantott tojás :)"
   "-Ajriból jó sztendapos lenne, a fonalat már elvesztettem :D -Nálam még megvan a fonal. Kéritek? ( Úgy látszik még nagyon keveset ittam.) -Azóta Pécsett az orvosegyetemen formalinban ül a srác :) "
   "-Csigaevő-nyelven nem is lehet szép számot írni. :) -Ez inkább Jóska féle zene, mint Zsolt féle. -Kici médiatörténelem itten a szobában, Zsu megdícsért egy Zsolt-féle dalszámot. -A francia nyelv szép. -A Zaz is csiganyelvű, de milyen jó. "
   "-Atyaúristen, Nyözöt elnyelte a gépterem. -Ez jóóó. -Nyözö, király vagy :) -Ez horror!"
   "-BÜFÉ! -Irány a fazék! A lencse a legjobb a szilveszterben."
   "-Ez fergetegesen jó volt. Tud ez a Gergő. :) -Jó, ja, és a rádiós hangja is jó volt. -Na jó, a hangját már ismerjük rég. ((( úgynevezett bugyinedvesítő hang))) De ez a vers nagyon jó volt, szerintem."
   "-Kishitű ember nagy bottal jár. -Hehe, ez érdekes:D -Inkább nagy kereszttel :D -Ki minek nevezi:)"
   "-Nagyon bírom Bobákék helyzetjelentéseit:) -Mi csámcsog? -Zsu titokban mosogat a háttérben. -Termeszetesen Dominó. -Nem, hallom, tükörpontyot pikkelyez :)"
   "-Te Bandi, pincebogár vagy te is? -Jaj, de jaj ez a Bandi:) -Ez nagyon szép romantikusan egyszerű, de hiteles volt."
   "-Mer' ottan szokott lenni a függőágy, meg a függőfotel. :) -Folyt a vér is. -Ez a gravitáció... -Mindig szoktam pengéket rejteni a függőágy alá. :) -A dörögdi éjszaka is elég szexi volt. -Jó, de vihogósnak dióé viszi a pálmát."
   "-Ah, ez elég régi Zorán felvétel, mitagadás. -Dió énekel, és jó a hangja! -Jooo joo dijooo. -Millióóóóóó csillag!!!!!!!!!! -Dió az érdemes művész. -Háromszor vettem fel, és mindig ugyanott röhögtem el.... :)"
   "-Haiku volt. -És tovafolyt..."
   "-Van tüdeje nekijje. -Biztosan nem dohányzik. -Hát a koncerten egy valag füstöt nyel, az tuti, de énekelni, azt nagyon tud. -Meg ukulelézni."
   "-Gilingalangozik a Beni. -BÜFÉ Bobáékék. -Boldog két órát, Csixi!"
   "-Na a Totya:) -Élőőbe a Totya :):) -Csákvárról! -Büfe, Totya, neked is ! :D"
   "-Hegel esztétikájáról :D -Én azért Hegelre rákérdeztem volna. -Ami keveset tudtam Hegelről, azt már rég elfelejtettem. :) Viszont nem is jéghokizom. :) -És a fingással hogy állsz?"
   "-Olyanamilyen? Az milyen mégis? -Az olyan bigyó."
   "Napi pozitív gondolatok naplót vettem Balázsnak, hogy írja össze a jó gondolatait. És aztán majd elkérem tőle."
   "-Éváéknal állandóan fúj a szél. -Akkor a szex a megoldás. :D -Az jó a hideg ellen is. -Szex a szélben, szex a hóban, szex, ahogy a Ghymes énekli."
   "Ez a trütymőkelés a klasszikus??"
   "Bandi felkapta a fejit és üzeni: aki alszik, az ébredjen, aki ébren van, az aludjon el."
   "Nem Párizs kólában, hülyén beszél a szpíker."
   "-7 éve!!!???!!?? -7 év után lesz a hagyományból is hagyomány. -7 evesek vagyunk?"
   "-Meccsinátuk! -Idén is. -Meg ám beza. -Jóóó volt."
   "Lesz morzsaparty?"

Új hozzászólás