[jwplayer|config=radioplayer|file=/sites/default/files/12/03/zoe120327_1.mp3|image=/sites/default/files/noimage.png]

Zoé a boncasztalon levő Zsoltot igyekszik rávenni, hogy kimondja maga tiltott szavait.

Hozzászólások

41
Értékelem!

Na én ezt ost így utólag hallgattam meg, már csak offline. Végig ott bizsergett bennem a hozzászólhatnék -- mint mindig ugyebár :) -- ugyanis volt szerencsém(?) már pár közösségben végigélni ezt a válságos időszakot, amit Zsolt is említ. Érdemes lenne mindenkinek meghallgatni, és meghallani a benne rejlő üzenetet.

Sajnos ez egy teljesen törvényszerű forgatókönyve minden közösségi tér történetében: amikor rádöbben a szervezet hogy egy szűk kör az aki viszi a hátán az ügyet, mindenki más meg szinte neki járó szolgáltatásként kezel egy ilyen közösséget, nos szóval akkor dől el érdemes-e a megmaradásra a csapat vagy sem.

Tudni kell, hogy az ember amikor egy ilyen közösség ennyire dedikált motorja mint Zsolt és Jóska, akkor előbb-utóbb eljutnak arra a pontra amikor felvetődik a lant letétele. Amikor tényleg a lelke szakad ki az embernek ha arra gondol, hogy abbahagyja... de már az is jobbnak tűnik mint látni a közönyt, és azt, hogy ha jót teszel akkor szolgáltatóként, személyzetként kezelnek, ha meg kritizálsz akkor ellenségként. Amíg meg minden megy láthatatlan vagy...

Tényleg jó lenne ha a kedves LÁTszóteres tagság LÁThatóvá válna. Együtt nagyon sok mindenre lehet megoldást találni!

33
Értékelem!

Segíteni lehet abban, hogy egy-egy témát a fórumon viszel, beszélgetsz, házigazdáskodsz, nem csak fotóban, akármi lehet téma, kert, lakás, hobbi, kutya, minden.

Segíteni lehet abban is, hogy hírét viszed az oldalnak. A rádiónak. Hogy bekapcsolódsz amikor van módod a rádióba, hallgatod, szólsz a cseten, a kommenteken. Ilyenek is mind segítségek. És köszönöm!

42
Értékelem!

Engem ez a műsor fölkavart! Először Zoénak szeretnék gratulálni, mert végig egyenes mederben tartotta Zsoltot, ami lássuk be, nem kis teljesítmény. Másodszor, kiderült számomra, hogy mi a baj a városfotózással. De, nemcsak az ifjabb fényképezi a városi tájat, talán mások ezt másképp gondolják, csinálják. Empatikus vagyok a problémákkal, bár koromnál fogva tudom, hogy bizonyos elvárások egy ilyen típusú közösséggel szemben, reménytelenek. Minden tiszteletem azoknak, akik képesek ezt hosszú távon csinálni. Ha hívő lennék, imádkoznék értetek és magunkért. Nem tudom, innen százötven kilométerről miben segíthetnék, de, ha valami adódik, szóljatok!

47
Értékelem!

Nekem tetszenek a Zsolt zenéi, már korábban is akartam mondani, hogy szerintem jó érzékkel választ, legalábbis én szívesen hallgatom.
(A műsor jó volt, és még azt akartam mondani, hogy Zoénak nagyon kellemes hangja van, jó hallgatni.)

35
Értékelem!

De persze az, hogy a te zenéid mennek, nem a te hibád, hanem a partneré, aki nem visz magával anyagot.

44
Értékelem!

Ez enyhén szólva is gyenge magyarázat mert amikor más az alany akkor is a te zenéid vannak. :P

46
Értékelem!

na de ha én vagyok az alany, akkor nem az én zenéim kellenek? de.. :)

49
Értékelem!

Hát ez frankójóműsor volt és Zsolt is szinte egész a végig meg tudta állni, hogy ne danoljon. Az kéne, hogy te vigyél sjaát zenét, ha lehet, olyat, amit Zsolt nem ismer. Ez jelentősen csökkentené a danolás veszélyét.

Új hozzászólás