áprilisi victoria

áprilisi victoria

M.F. Mester után...

Pista, jobbulást! Valamit félreértettél, amikor azt mondtam, hogy egy jó fotóért az ember bármire képes, ebbe az öncsonkítás nem tartozik szorosan bele. A kép ettől még jó lett, sőt, túlszárnyalja mesterét, van benne fájdalom, kis szégyen is, szemérmesség, tehát nem mint sztár kezeli a helyzetet, hanem úgy dokumentál, hogy közben az esztétikát se dobja sutba. Persze nem én lennék, ha nem tenném hozzá rögvest, hogy a jobb oldal egy kicsit sok, onnan fél ujjnyi vágható lenne, de most eltekintek az ismétléstől. (hegyi)

Hozzászólások

43
Értékelem!

Papa, nem a testedből kell még egy fél ujjnyi, hanem a képből kéne levágni :)

44
Értékelem!

Kösz az elemzést,lelkesítő. "jobb oldal egy kicsit sok, onnan fél ujjnyi vágható lenne, de most eltekintek az ismétléstől" Ez tényleg a bal kezem,kicsit félve megyek mosta műhelybe körfűrészelni,remélem nem fogok ismételni :)

41
Értékelem!

Akkor jó étvágya volt a macskának :D
Te remélem már jobban vagy.
Amúgy jó látni téged, még ha így is...

45
Értékelem!

Élelmes a macska. :) Ja, és akkor te ne vegyél iPhone-t. :) Na, viccet félre. Majd elemzem. :)

45
Értékelem!

Ja Diótörő,a sziluett változik :) A balta az nem gonosz,ahogy hazajöttünk a traumáról ,elkezdtem fát hasogatni az ép kezemmel.Ha ledob a ló...A gyalugép harapott meg az ujjam hegyén,egy nagy öntöttvas monstrum.A maradékot meg a cica elvitte ,nemrég odaköltözött alá,a jó puha forgácsba...

34
Értékelem!

Hát. Volt az a kisfilm először Árpitól. Hogy körberajzolta a kezét az üvegen, aztán ment fát vágni. Aztán meg Pista is. Most meg ez. BaltaTILTÁS !!!! Eső után köp.... :-)

41
Értékelem!

baszodalássan és mennyit? mikor? miért? mivel?

38
Értékelem!

le ,nem is tudtam rendesen mutatni túl buci a kötés:) Pedig így kellett volna: http://latszoter.hu/szakkor/victoria/#ho...

42
Értékelem!

Új hozzászólás