Asztalom

Saját oldalamról loptam le ezt a képet (talán a mérete még pont belefér a minimum méretbe), mivel időközben a regisztrációm után nem sokkal elszállt a számítógépem - talán még megmenthető a tartalma.Ez a kép egyébként NikonD3100-as géppel készült, egészen jól jellemez, hiszen rajta van csomó dia kép, diakép nézegető, Mads Mikkelsen sokszorosan, tea - sokszor ennyi elég nekem a boldogsághoz. :)

Andi, alig vettem észre a lábacskáidat, de ott vannak, majdnem azt mondtam, hogy nem vagy képen, de szerepelsz, szóval ez jó. Kicsit csálé a teteje, ha jobban billentesz a kamerán, akkor többet kapnánk a lábadból, nagyobb lenne a hangsúly és ez nem sokkal több billentés, csak annyi, hogy annak a parafatáblának a teteje már nem annyira fontos, tehát egy nagyon minimális döntés kellett volna. El vagyunk fordulva, erre is érdemes odafigyelni, ugyanakkor azt gondolom, hogy ez egy abszolút bátor és vagány önportré, szóval köszönöm. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm az értékelést!
Látom amit írsz és ahogy ránézek a képre ezek után nevetnem kell nagyon, mert most hirtelen minden annyira csálénak tűnik rajta nekem, a tábla, az asztal, a szék... annyira jellemző. :))

Új hozzászólás