B(h)alszemoptika
...avagy egyik szemed tartsd mindig az utasokon!

Először is üdvözlünk itt az estiskolán, és bár a lecke kiírása azt mondja, hogy portré arc nélkül, de mégis mondjuk el tudjuk fogadni azt, hogy a szemüveg a fő arcformát kitakarja. A cím szójátéka a halszemmel foglalkozik, bár nem tudom, hogy ez valójában halszem-e, a halszem az itt a napszemüvegre utal, és ugyanerre utal a bal szem is, hiszen a bal szemben van az a fontos esemény, amiről beszélünk. Tehát ha megfogalmazódik a portré arc nélkül házi feladat, akkor valójában ha a címet komolyan veszem, akkor az kétszeresen is a bal szemre utal. És mi lett volna, ha szűkítem a képet, és azonnal az első leckét teljesíti. Mert jelenleg nem is halszemoptika, és nem is a bal szem a fontos üzenete a képnek, hanem egy teljes arc. Tehát ha ezt a képet függőleges irányban, középosztatban a baloldali szemüveg orrnyereg-tartójánál vágnánk, akkor tökéletesen teljesítené a kategóriát, és a címhez is teljesen adekvát lenne. De ettől függetlenül a két disznó megvan, és Gergely, nagyon várjuk tőled a további alkotásokat, annak is nagyon örülünk, hogy magát a megfogalmazást a barátaidon, ismerőseiden keresztül használtad, és megkockáztatnánk a felőled felénk áradó büntetést, ahogyan azt az izgalmas, jó baráti társaságot te a távolba helyezed, és nem adod ide nekünk. Reméljük, hogy a későbbiekben az üzeneteiden keresztül abba a társaságba, miliőbe mi is elérkezhetünk; nyilván ha te ezt megengeded majd nekünk. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

23
Értékelem!

A jampecok a sevrolettbe agybafőbe nyomjáka dudát.

23
Értékelem!

Engem bánt, hogy a sapka árnyékával levágod a hölgy fejét és bal vállát.

22
Értékelem!

azért óvatosan ott hátul! ;)
mondja egy balatont csak bámuló kibic

23
Értékelem!

Háát..Érdekes megfontolás....de majd meglátjuk, arra a leckére mit küldök :D (spec még én sem tudom)...
Miután ritkán fotózok állvánnyal illetve teremben, így pillanatnyi elemzavaromban ezt találtam a kritériumoknak megfelelőnek: tudniillik hogy rajta is legyek a fotón, meg ne is (nálam van a fényképező)...Az utazás pedig a vitorlásból fakad, mely mintegy utalni próbált víz-ill. Balaton-központú lényemre.
De a "remek fotó"-nak bármely kontextusban örülök. :D
Köszi.

25
Értékelem!

Nézegetem én ezt a képet már jó ideje, és ha azt mondod, hogy a barátom leckére töltötted fel, akkor ez egy remek fotó. De miből derül ki, hogy ezek az emberek utazók?

Új hozzászólás