Hozzászólások

Az F1 szegélykövei teljesen mások. Ez kutyaközönséges utcai szegély, csíkos is elég sok helyen van...

A csíkos kő, a F1 kanyarokban is csíkos.

Nem derül ki. Mea culpa. Beleláttam, illetve már valahol a taxis asszociáció illetve a (számomra versenypályát idéző - ám belátom, parkolóháztól elkezdve sok minden lehet) csíkos útszegély miatt pörögtem gondolatilag félre. Mindenesetre nekem mindenképp hiányzik valami még a képről. Két alattomosan leselkedő fényszóró, valaki a kép széléről, nem tudom... Szerintem ez így inkább várakozás - hogy valami történjen, mint bizonytalanság.

Bizonytalan vagyok, hogy a versenypálya honnan derül ki a képről?

Eszembe jutott magam kapcsán: :))
Pénzügyi területen hallottam azt a kifejezést az ügyfélszerzéshez, hogy meg kell találni az ügyfélen a nyomógombot. Szerintem nagyon csúnya kifejezés, de nagyon jól elmondja a lényeget. A csak önkifejezésre szolgáló művészettel szemben, ott ahol szükséges az információ eljuttatása a közönségnek, azt hiszem, használható e szlogen "push the button!" (amelyet azért a Cukorfalatkák előadásában is kedveltem, noha nem pont így értették, de e lényeg ugyanez...)

Kedves Gergely!
:)) Érdekelnek a motorsportok is, és a tapasztalatom az, hogy az ideális íveken a keréknyomok jól kirajzolódnak. Itt középen haladnak leginkább keréknyomok.
A kontrasztos sávozás nem a versenypályákat jelöli, hanem annak van egy emberi civilizáció feletti szimbolikája is: VIGYÁZZ! Gondolj a darazsakra például. (Most nem bogoznám a sávozás rejtő szerepét - zebrák, mert e képen a környezet most nem erre a funkcióra utal) Persze, egyetértek Veled, az értelmezés egyéni. De vannak egyértelmű jelek, és azok itt ránézésre is megvannak. Bevásárló központ behajtója, felüljáróhoz tartozó alagút - nekem ezek az asszociációim ránézésre. Nem versenypálya, mert nincs versenypályásabb megjelenítése.
Az alany pedig az értelmezésemben én vagyok. Átélem ezt a pillanatot, és nincs az a külsőség, amely az átélésnél erősebb lenne.
Üdv. István

Üdv a képbeküldök között, Zoltán! Már csak még egy icipici bátorság hiányzik, és a leckéket is elkezded, remélhetőleg.

A "hacsaknem"-es reszt kerem a jegyzokonyvbol torolni.

Mondjuk versenypalyanal "haladasi iranyrol" beszelni kevesbe tunik relevansnak. (hacsak nem
Az az " iv", a maximalis versenysebesseg eleresere "javasolt" palyaresz, tehat barmely iranyba is haladjon az a valami, amit itt nem latunk, valoszinuleg ott fog elhaladni.
Ennyit az offtopicbol.

A kep cime talalo: eleg bizonytalan, hogy ez most mi. Gokartpalya, Monaco vagy egy Lukoil benzinkut...szamomra nem derul ki semmi, es nalam ez az alany-nelkuliseg ebben az esetben nem erositi a hatast.

Kedves Zoltán,
számomra nem a kirobbanás, hanem a betérésről beszél a fotód. Be merjek menni abba a sötétbe? Azért is lehet ez az érzésem, mert az út jobb felén fotózol, haladási irány szerint. A kép remek, nagyon erősen hat rám!
Üdv. István

Nekem ilyen urbán-dzsunegeles jelenet jutott eszembe amikor a tigrispiton-droid a gyanútlan áldozata után slisszol..
Tetszik!

Hahó, ez jó, mint egy francia film snittje, várjuk hogy kirobbanjon a taxi5, vagy valami más mumus, tetszik. Zoli, ne legyél bizonytalan, várjuk az első 3 leckét. :)

Új hozzászólás