A kis videó 2012 szilvesztere után készült, és a pedellusunk biztatására töltöm fel. A filmecske a picit tágabb családom tagjainak közreműködésével készült, és csak jó kedvű 2013-t szeretnénk kívánni vele mindenkinek! (Az időbeli kis késés oka, hogy nem voltam itthon - de azt hiszem, jókívánság sosem késő... :))

Kaptunk egy kisfilmet, ritka vendég nálunk a film, de én nagyon remélem, hogy többen fogtok filmeket küldeni, annál is inkább, mert ez egy jó kis üzenet. Mondjuk erre azt is, hogy stop motion, stoptrükk-technika, ami abból adódik, hogy állóképeknek a halmazát fűzzük össze egy történetté, és ez egy nagyon érdekes játék, ezt egy jó megoldásnak is tartom ebben. Színben és tónusban egy kicsit komor a dolog, kicsit kevés a fény, ennél én kicsit dinamikusabbat, szerethetőbbet világítanék, de az ötlet abszolút érthető, és egy jó gesztus, jó geg. Végig van gondolva az egész, tehát maga a sztori is jól követhető, úgyhogy mindezzel együtt egy nagyon kedves üzenet, függetlenül attól, hogy fényben egy kicsit szomorkás, kicsit szegényes a világítás. Ez egy négy csillagos film. Ugye emlékeztek még arra, hogy a filmekre, a képekhez képest több csillag kapható, mert a filmeknél a befektetett munka más, mint a fotónál, ezért ott az 5 a maximálisan elérhető csillagok száma. (hegyi) értékelés:

Hozzászólások

41
Értékelem!

Az idei szilveszteri műsorfolyamunkhoz ennek a filmednek a nyitófotóját választottam ajánlóképnek, köszönettel.

35
Értékelem!

Köszi a figyelmet!
Ezt nem kell filmszámba venni, mintsem inkább jókívánságnak, kedves kis gegnek. Tényleg esetleges, jól látod, mert kitaláltuk egy este a "forgatókönyvét", begyertyáztuk hirtelen a mézeskalács házat, elővettünk két mobiltelefont, lekapcsoltuk a villanyt, és játszottunk egyet. Másnap a sógorom, a nagyobb fiam és a barátja elővették a hangszereiket, összerittyentették a zenét, miközben sógornőm összevágta a netről hirtelen letöltött eszközzel a videót, majd elküldtük a családnak jutyúbon.
Aztán feltöltöttem ide egy fórumba a linket helyi jókívánság gyanánt, Zsolt pedig meglátva javasolta, töltsem is fel leckébe, mert írna hozzá. Hát ennyi... Amúgy mézeskalácsokat a párom tervezte, sütötte, építette és még a gyerekek is mind háztájiak :) A nagyszülők örömére falnak ott a végén - nekünk így volt teljes azért...

A filmes műfajt szeretem amúgy, de leginkább nézni, és aztán jókat beszélgetni róla egy(két) pohár bor mellett... Filmklubozni nagyon szeretek pl... (cca még egy évvel ezelőttig volt szerencsém egy baráti társasággal privát filmklubozni egy bezárt moziban projektorról... az nagyon jó volt!)

Szóval igen, igazad van, ez csak egy kis handméd jókívánság :)
Köszi még egyszer, hogy előszedted, nekem most is nagyon jól esett! :))

34
Értékelem!

Szia!

Kedves gesztus, de az estlegessége miatt szerintem nem tud elemelkedni ettől. Szerintem nem vetted elég komolyan, pedig ez a műfaj is olyan, mint a fotózás. Ha embereknek megmutatunk valamit, akkor - ez most kicsit hüyén fog hangzani, főleg tőlem - meg kell próbálni a lehető legtöbbet adni nekik. Nem gondolom ezt véresen komolyan, éppen csak annyira, hogy a családi karácsonykor vaktában elkattintott képeket ha meg szeretném mutatni "idegeneknek", akkor annak vagy nagyon jóbak kell lenni, vagy célzottan úgy kell elkészíteni. Gondolom ez egy hirtelen ötlet volt, mivel adottak voltak a kellékek, és játékból kezdtétek el, csak menet közben valahol elkezdted komolyan venni, ugyanakkor annyira nem haladt elő a dolog, hogy másoknak forgass, ez kicsit megakadt valahol középen.

Mindenesetre nagyon jó az ötlet, és szuper hogy megmutattad, és elindult benned a mozi, és támogatom hogy készüljenek mozgóképek.

Szakmázni nem nagyon szeretnék, mert nem is nagyon tudnék, de szerintem a sütik megevése kicsit gyengített a kedves újévi jókívánságon, holott az is aranyos volt.

Hajrá!

Új hozzászólás