Barátaim leckére küldeném ezt a képet.

Kedves Norbert, először is arról a filmről szeretnénk beszélni, amit a konyhába küldtél, mert nagyon fontos, hogy egy teljes főzési folyamatot megmutatsz, miközben a környezeted is élő, történnek a dolgok, körbevesznek a barátok. Az tehát versenyen kívül úgymond három disznót mindenképp megér. Ez a kép, amiről a filmben is szólunk, nekünk nagyon kedves. Néhány apró momentum, ami miatt két disznós, hogy például a lekváros bödönt el kellett volna rakni, a krómtál sem jó helyen van, tehát több tudatosságot várunk tőled a kompozícióknál. (szőke) értékelés: film: fotó:

Hozzászólások

29
Értékelem!

Elnézést, de kötöszködnöm kell... Kedves Tamás, ez a kép nem az utólsó vacsorán készült így, szerintem lehet ülni egymással szemben egy asztalnál. :) Mindenfajta klikkesedés nélkül. Kedves Viktor, nem értem... komoly! Má hogy ennénk a fődrő? akkó a súlypontunk a béka segge alatt lenne... :) Nem látom amit te látsz! Ha meg dominánsabb az asztal akkor meg azt kapom, hogy nem elég sűrű a kompozíció... /szerintem/

46
Értékelem!

Érdekes, valóban...olyan mintha valahogy az aszfaltról ennének, mármint az út lenne az asztal, ezt a hangulatot még erősíti az utak szélén található, kép bal felső oldalán észlelhető távvezeték is.

35
Értékelem!

Ha nem vágod ennyire laposra-szélesre akkor kicsit összébb hozta volna a két oldalt. Persze a te barátaid nem kell, hogy egymás barátai is legyenek, ezért nem annyira zavaró a kettéosztottság.

32
Értékelem!

hmm... hasznos meglátás.
thx

45
Értékelem!

nekem ez a kép, két kép. amiatt, hogy a két oldalt látható arcokat nem löti össze a háttér, a középtér pedig inkább elválasztja őket.
Ez persze nem von le a barátaid arcának gesztusából, kifejező erejéből, ami a fotód erejét adja.
üdv:
b

Új hozzászólás