Egy falat kenyér

A kép egy kiadós gyomortükrözés után készült, később megtudtam, hogy rontott kép, mivel a veréb szárnya nincs kimerevítve, bár nekem pont emiatt tetszik, van dinamikája. Valamint azt sem volt egyszerű elérni, hogy kézből elvegye a kenyeret. Sajnos eddig ez az egyetlen kép amit magamról csináltam, és csak részben látszok. Amint lesz jobb, cserélem!

Első lecke, ezt nehéz megcsinálni, nyilvánvaló, ez akkor is nagy szerencse, hogy egy ilyen létrejön és még el is tudom exponálni, hogyha azt mondom, hogy egyébként ez a háttér ehhez azért nem jó, mert szétveri ez a zsizsgés az egészet, ezek a térkövek most ellene dolgoznak annak a finomságnak, ami a madár szárnyainál létrejönne/létrejöhetne. Ha téged ez érdekel és ilyen jó barátságban vagy a madarakkal, akkor én kérek egy ismétlést más háttérrel, gyakorold még ezt, érdemes vele foglalkozni. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt az elemzéseket, bíztam benne, hogy több lesz a pozitívum bennük, de nem baj, én is úgy látom, hogy azért volt/van mit tisztába tenni. Ezt a képet sajnos ismételni nem lesz egyszerű, annyiból, hogy csak a főtéren nem félnek a verebek és mernek kézből enni, máshol nem igazán. A járdarész meg ott végig ilyen. Nade, ha legközelebb kiadja, hogy napközben ott tudom tengetni az időm, a kameraszöggel is játszani fogok, nem csak a záridővel. :)

Új hozzászólás