Egy kiállítás képei

Egy kiállítás képei

Egy zenés - verses estet mentem fotózni (2014. decemberében)egy olyan terembe, ahol egy kiállítás is volt. Az est előtt, amikor a kiállítást megtekintették, lőttem ezt a fotót a nézelődőkről, akiket most levágtam a képről. Maga a fotó egy halszemoptikával készült RAW-ban és amikor előhívtam, akkor szedtem kis az objektív torzítását.

Jó a dinamikája ennek a képnek, nem csak tónusában, de főleg a szerkesztésében, ahogy a perspektivikus torzulás okozta húzás ellenében egy másik irány, főleg a kép jobb szélén megjelenik. Sőt, nem csak a belvilág dinamikus, de ezt jól fűszerezi a tükröződésben megjelenő külső tér is, e kettő is jól ritmizál egymással, szóval jó bemutatkozás, még ha kicsit szerényen mutatod is magad, de tulajdonképpen a fotós jelenléte javarészt ilyen. Várom a folytatást! (hegyi)

Hozzászólások

13
Értékelem!

Köszönöm Zsolt az értékelést. "Sajnos" ilyen vagyok és lassan is olvadok fel, nehezen is tanulok...de igyekszem, megígérem!

13
Értékelem!

Igen sokszor, de semmi gond, mert ez egy igazi kontármunka a javából!!! :-) Örülök, hogy izgalmasnak találod. Mikor megvágtam és átkonvertáltam ff-be akkor tetszett meg igazán nekem is, addig csak a törlendők között szerepelt.

13
Értékelem!

Üdv a Téren! Biztosan sokszor elsütötték már a nomen est omen viccet, ezért én nem teszem. Ez a kép számomra izgalmas, remélem sok hasonlót láthatunk még!

Új hozzászólás