Éjszakai automata

Életem első "profi" fotója, amely egy esti séta eredménye. A kép mint érezhető is, nagyon amatőr, egy iPhone X kamerájával készült, ám kíváncsi vagyok profi(k) véleményére is. Számomra kedvelt stílus, szeretem az ún. "aesthetic", avagy esztétikus képeket, beindítják a fantáziát, mint például szerintem ez a kép is. (Hozzátenném, tudom hogy meg vagyunk kérve, hogy az első kép egy önarckép legyen, sajnos nekem nem így adták a körülmények, amint tudom bepótolom!)

Üdv a téren, azzal kezdem, hogy a bemutatkozó első leckét ne hagyd ki, az önportré és a vele való munka fontos. Hogy mit értesz esztétikus képen, nem tudom, mint irányvonal nem ismerem ezt ebben a kontextusban. Ha a mértani, egyszerű képelemekkel operáló dolgot gondolod, akkor ahhoz viszont érdemes figyelni a vízszintesekre, függőlegesekre, párhuzamosokra, nem jó, ha a vonalak széttartanak. Tudom, hogy telefonnal ezt nem olyan egyszerű megoldani, de azért nem is megoldhatatlan. Várom a munkáid. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

1
Értékelem!

Szia Ádám.
A kompozíció szerintem a címnek megfelelően rendben van. Gondolom a Szifon 10 nek van manual módja és RAW mentése (P30 pro nak van) Használd a kamera erejét.

1
Értékelem!

Szia Ádám!
Én is kíváncsi vagyok a véleményekre! Nekem sajnos még nem jött át az esztétikus dolog. Pici feszültség lett bennem, nem találom a rendet meg az egyensúlyt benne. Várom a többi képed!
Áron

Új hozzászólás