Életem első ehető muffin-ja
Három hónap után eljött a nagy pillanat, hogy bemutatkozzam, és nincs ennél jobb alkalom, mint életem első jól sikerült muffin-jának bemutatásával. A legszebb majd az lesz, amikor életem első jól sikerült képével jelentkezem.

Kedves Emese, mivel a kezdetektől itt vagy velünk és a háttérből szemléled az eseményeket, ez a pillanat nem csak attól nagyon fontos, hogy az első ehető muffinra is sor került, hanem attól is, hogy nyilván a többiek alkotásai és üzenetei adtak neked annyi bátorságot, hogy végre elkészítetted az Estiskolán az első házi feladatod, és ez önmagában egy nagy dolog. A tükröződés mint eszköz kiválasztása az első házi feladat szempontjából (amely ugye az volt, hogy nem látszódhat az alkotó feje), és a sütemény szempontjából is jó választás. Talán csak annyi kompozíciós változtatást végeznék, hogy a tükröződés körüli fém felületből jobbról, balról és az alsó képszélen horizontálisan is annyit vágnék, hogy csak egy pici szürke határolja körbe a tükröződő felületet, így a fotós és a sütemény kapcsolata még erősebbé válna. Nagyon várjuk a további munkáidat és örülünk a bátorságodnak, a többiek nevében is légy üdvözölve az alkotók között. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

49
Értékelem!

Mindenkinek köszönöm.
Tamás: Igen ott voltam a kiállításon.
Aureliano: A sütéssel, főzéssel hasonlóan vagyok, csak a köbcentivel nem tudnék mit kezdeni. (A sütő is azért olyan tiszta:-) )

43
Értékelem!

Tetszetős. Szépek, ideillőek a színek, és tartalmilag is benne van minden, amit az első lecke kér.

43
Értékelem!

Tetszik a sütő. Olyan tisztának és rendezettnek tűnik minden. Bizonyára a muffin is sikerült. Valahol olvastam, hogy van egy honlap, ahol receptek vannak mérnököknek, mert ugye a legtöbb recept úgy szól, hogy vegyünk egy csipetnyit, tegyünk hozzá érzés szerint, habarjuk be, ilyesmi, itt meg mindent megadnak milliliterben, köbcentiméterben vagy miligrammban, és a műveletek pontos definícióját is.

32
Értékelem!

Te ott voltál a kiállításon velünk ugye??
A muffinhoz gratulálok, hol és mikor lehet megkóstolni?

47
Értékelem!

Kedves Emese ! A fényképed fogyasztható, a muffinról meg elhiszem, mindegyikből csinálj még sokat.

Új hozzászólás