Elhibázott ünnep

Elhibázott ünnep

Olyan álláson maradt a gép, hogy a normál expozíció után csináljon kisebb és nagyobb idővel is. Ez lett a nagyobb időből, miközben én már néztem, hogy mi történik itt. Utómunka: csatornánkénti fényerő beállítás.

Gábor, azt kell, hogy mondjam, hogy az utóbbi idők legerősebb képét küldted be, mindazzal együtt, hogy abszolút értem, hogy ez egy véletlen, meg azt is értem, hogy nem így tervezted, mindent értek. Igen, a kommentároknál erről beszélünk is, hogy ez az a kép, ami nagyon jól példázza azt, hogy mi van akkor, amikor a véletlen a kezünkre dolgozik, és úgymond az 1+1, az nem 2 lesz, hanem 3. Ennél a képnél ez megtörténik. Az egész olyan, mint egy fényrobbanás, olyan hatása van, mintha akár egy égő transzparens lenne, őrületesek a színeid, nagyon szépek az elmozdulások. Nem is kell ezt túlságosan sokat magyarázni, hogy ez mennyire jól szerveződő véletlen. Ezt azért tartom fontosnak, mert ismerem a Gábort annyira, hogy már az is egy nagyon-nagy lépés, hogy ezt nem dobta ki. És én örülök neki. Ez olyan, mint amikor az egyébként öltönyös úriember nyakkendőben legalább az egyik inggombot meglazítja, és kicsit a nyakkendőt is félrecsúsztatja. Mondom ezt mindazzal együtt, hogy nem hiszem, hogy a Gábor öltönyt hordana, de a képi világban ezt a párhuzamot érzem, hogy most Gábor kigombolt egy gombot. Fontos! Az előző kép is egy nagyon fontos lépése ennek, a szabályos verziója is, és ez is. Gábor, hajrá, nyomjuk, menjünk tovább ezen az úton! Megtaláltad a feketét, az elmozdulást, a véletlent, úgyhogy innen most akkora teret nyitottál magadnak, hogy élvezettel várom, hogy hogyan haladunk tovább. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Eléggé faja! Örülök hogy felkerült, kár hogy nem vetted komolyan..
Tetszik!!

Nagyon izgalmas ez a játék, és gondolatébresztő a címmel küldött üzenet is, mégha az valójában leírásnak is felfogható (vagy éppen azért...)

Ez nagyon szép lett, elsőre nem is dekódoltam a látványt, csak élveztem a fények könnyed játékát. Olyan fényfestményes, lézerszínházas varázslat lett. :) Sok ilyen hibát mindannyiunknak! :D

Ha nem lenne olyan, nem választottam volna. Olyan.

Tudom én, hogy csak akkor csinálok jó képet, ha közben véletlen orraesek.

(egyébként mikor megláttam a képet a hátlapon, akkor értettem meg először, mit dumálsz, amikor azt magyarázod, hogy olyan hiba, ami hozzáad a képhez. Lehet, hogy ez nem olyan, de most értettem meg)

Mert például ebben benn van valami, valami olyan, amit bár nem terveztél, de emelt az alap kérdésen. Szóval nem véletlenszerű a választásom. :)

Amiket szándékosan csináltam, azokból még sose választottál.
Csak mondom.

Gábor, a március 19-i adásomhoz ezt a képet választottam, minden szempontból.

Új hozzászólás