Fel! Támadás!
Hátha ez egy kicsit jobb arc nélküli portré lesz rólam, mint az előző. Igyekeztem földet, vizet, levegőt és magamat egyszerre megmutatni, egy szinte láthatatlan, gyönyörű környezetben!

Kedves Norbert, itt én első ránézésre tulajdonképpen egy Che Guevara fiatalkori, belvízvédelmi építőtáborban való részvételét dokumentáló kép, és a szentesi Marx téren a nyolcvanas évekig látható munkásmozgalmi csoport keveredését látom, lásd Berény Róbert korabeli plakátját. Ide kapcsolható még Márk korábbi leckéje is. Azonban mivel egy beállított képről beszélünk, talán a kép alsó részén lévő vízbe lógó kis fadarabot, ami a hónalj árnyékába szúródik bele, azt kivenném, és ezáltal a tükröződés tisztázottabbá válna. Volt köztünk egy kis vita a Pedellussal, de én fontosnak találom a fölső részen lévő elsüllyedt üveget (szerintem az bot - mondja a pedellus), ez ritmizálja és szögezi falra a képet. A fejlődést sem hagyhatjuk szó nélkül. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

28
Értékelem!

Olyasmi. Mellesleg offtopic leszek picit - bár én soha nem tudok igazán az lenni ugye - Már, tessék küldeni a leckéket. Lehet nekifeszülni újra, javaslom a filmes megközelítléseket, neked az jól megy. És tessék jönni le a Völgybe is. Ott lesz szinte mindenki.

24
Értékelem!

Értem már, tehát olyasmi, mint a Badár meg a Vizy a Kempingben?:D Az a kegyetlenül kemény komoly hajsza a bomba után is ilyen túldramatizált eset...

27
Értékelem!

márk kérdezte, amit kérdezett, arra írtam le, miért is vontunk párhuzamot az ő és az itt látható lecke között.

30
Értékelem!

Na ezt most én sem értem, pedig én már sokmindent nem értettem életemben... ;)

27
Értékelem!

Nem tudom azonosítani a pedellus hozzászólásást. :D

30
Értékelem!

A te leckédnél is fontos elem az önirónia, ahogy egy eredetileg komolyan veendő zenét és szöveget átfordítasz azzal, hogy túlerősíted a komolyságot és ezzel karikírozod a formát. Itt is ez jelenik meg, ez az összefüggés.

28
Értékelem!

Biztos, hogy jó korábbi leckémet kapcsolatotk ide? Nem érzem az összefügést...:-) Hacsak nem azt, hogy a népmesék keveredik a mexikói zenészekkel.

26
Értékelem!

szerinten jó....én két ujjal biztos "megfogtam volna azt a felhőt

34
Értékelem!

Szerintem korrekt kis kép, modjuk kicsit takaríthattál volna a jobb alsó sarokban, mert az a mocsok nem feltétlenül kellene bele. Az ötlet és kompozíció nekem nagyon tetszik. Jobb felül az a kilógó izé az nagyon kellett oda. Nélküle nem lenne ennyire jó. Grat.

Új hozzászólás