Fogas

A történet szuper, amit adsz, a színek is, minden rendben lenne egy jó kis horror-noire mozi plakát is lehetne, de valamit nem értek. Ez akkor lenne igazán szép, ha meglennének a formák és nem lenne ilyen szűkre vágva. Nem tudom, mi az ok, hogy ennyire lekorlátozod a dolgot, hogy ez vajon azért van, mert nem bízol a kép erejében és a nézőben, hogy értse akkor is, ha hagysz teret, hogy mire megy ki a fuvar, vagy hogy ez valami más ok miatt történik, de erről beszéljünk. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Mészi! Szeretnénk elkérni ezt a fotódat ajánlóképnek a GórCső 3. évadának első műsorához, amiben ismét moziba megyünk. Az adás 2019. október 1-én, kedden 20h-tól lesz hallható! Köszönettel: Orsi és Nyözö

A falak nem lenne baj, ha látszódnának, de nyilván ezt látatlanban mondom, viszont hogy az aljába és tetejébe így van belevágva, az formailag fáj.

Az ok triviális: ha picit hátrébblépek, már a falak látszódnak, mert ez a fogas egy nem is tudom minek mondjam egy falpillér mögött van, ahova éppen hogy be lehet nyúlni. Az ötlet amúgy hirtelen jött, de eltettem magamnak a javaslatoddal együtt, még biztosan meg fogom nézni. Köszi!

Új hozzászólás