Rengeteget kísérleteztem az arcommal, portrémmal, természetesen fényképezőgéppel, most egy teljesen szokatlan perspektívából közelíteném meg magam, hogy olyan részeket is felfedezzek magamból amit egyébként nem láthatok. (Ez már akár tanulmány is lehet, gyűjtögetem a képeket a sorozathoz). Sérülékely ez a pont, a nyakam, télen jól betakarom, nyáron meg hagyom, hogy érvényesüljön.:) Azt hiszem, ez az egyik legnőiesebb részem.

Hozzászólások

Jusszusom!!! Ez a kép nagyon jó!!! Nekem nagyon tetszik!!!

Én is beállnék a sorba...
...akiknek, tetszik a fotód!!!

jéé, és én meg csak most ezen a monitoron vettem észre a hátteret, eddig azt is csak egy sima sötét foltnak néztem, de gondolom az sem véletlen.

Kíváncsian várjuk a többi zónát is.

Kedves Lacipapa örülök hogy volt akinek elnyerte tetszését a képem. Nos, indokolt a cim úgy hogy nem változtatnék rajta. Rengeteget fáj a nyakam a tartásom miatt is és gyakran gyulladt a torkom és a mandulám azért gyengepont, nem csak azért mert érzékenyebb ott a bőröm. Mivel egyike az erogénzónáim közül , és talán számomra a legkiemelkedőbb részem ezért helyeztem előtérbe. Folytatása következik....

Akkor szia Boglárka, nekem ez tetszik!

A fényképed, viszont nem gyenge, meglátszik, hogy nem az első fotód. Kissé szokatlan a nőiességet, ebből a szögből ábrázolni, van benne valami groteszk. Gyengepontom helyett, a képhez jobban illene az "érzékenypontom" cím.

Új hozzászólás