Kísérletezés és tanulmányozás volt a legfőbb célja.

Ez egy izgalmas kísérlet, István, tetszik az eredménye, remélem, a későbbiekben fogod tudni használni más munkáidban azt, amit találtál. Bevallom, nekem ebben a méretben nincs ötletem, mire lehet ez jó, de ha egy kádnyi lenne belőle, az már más. No, várom, mit alkotsz. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

36
Értékelem!

Én is most nézem hogy nincs is zöld! Helyette sárga. A beidegződés simán elhitette velem h annak bizony zöldnek kell lennie :)
Hányszor elgondoltam, hogy kellene egy tempera, de legalábbis vízfesték szett (mindkettő a legjobb), de sose adta ki a lépés. Nade majd..!

43
Értékelem!

Zöld tabletta sajnos nem volt, ez a három maradt értékelhető mennyiségben, de baromi jó ötlet! Megcsinálni szerintem ebben a formában nem lehet, de a képen behazudni igen :)
A kísérlet egyik tárgya amúgy az volt, hogy lássam mennyire lehet átvilágítani, szórnak-e értékelhető elszíneződéseket, stb. De ehhez most túl erős lett a lötty. :)

35
Értékelem!

Én meg már azt hittem hogy a festékes vizet külön színű fényekkel világítottad, és ahol ugye az RGB összemosódik, fehér (az asztalon). Jól bekomplikáltam :D

41
Értékelem!

A gyerek volt iskolai vízfestékéből kiszedtem ezt a három színt, a teljes színtablettát vagy mi a szöszt feloldottam külön-külön pohár melegvízben. Ezeket a boropoharakat ecetes ronggyal addig suvikoltam amíg minden kis maszat és piszok lejött róluk, majd kanalat állítottam a pohárba, azon folyattam be a színes leveket, hogy ne fröccsenjenek.
Utána lámpa leó, hosszú expó, elemlámpával festegettem a fényt rájuk. fényképező monitorán mindig kontrolláltam hogy mit kapok. Van kb két tucat fotó ebből. először sorba voltak a poharak, nem jó szögben volt a fényképező, ilyenek. Állítgattam, fotóztam. Utómunka viszonylag kevés, de lehet, hogy szűk volt, és kicsit tágítanom kellett. Kb ennyi. 2-3 óra munka.

37
Értékelem!

Ez nagyon szép munka lett! Kérhetnék egy hogyan készültet? :)

36
Értékelem!

Igen, kókuszlikőr, azaz arra, talán a gyereknek sem árt, persze mértékkel.

28
Értékelem!

A mestere csak szeretnék lenni :)
Malibuval a kókuszlikörre gondolsz? Sima víz van benne a gyerek elhasználatlan vízfestékével :)
Köszi!

46
Értékelem!

Mestere vagy Te István az efféle tanulmányoknak, nem először láthatunk tőled ilyen jó megoldást. Színeiben vidít, elrendezésével nyugtat és már csak azt nem értem, miért juttatta eszembe a Malibut, talán az állaga, tejszerűsége a poharak tartalmának meg az átszűrődő fehér fátyolosság miatt.

Új hozzászólás