Művirágok - XXI. szMűvirágok - XXI. sz

Egy több részből álló vázlatsorozat két darabja. Címmel, leckebesorolással bajban vagyok, utólag határoztam meg azokat. A sorozatot a készítés körülményei kötik még össze, ugyanis egyidőben készültek, mindig megnéztem mi lett belőle, és ahhoz igazgattam kicsit, módosítgattam, és így alakítgatta magát. De ezt az időbeliséget és sorozatot most elhagytam mégis, mert (bár van egy izgalmas fejlődése az egésznek, de) hogy megkönnyítsem az elemzést. Tartalmi mondandóm nem volt, csak utólag jöttek ilyen-olyan gondolatok, de valójában nem relevánsak. Egyedül a fény, a fénytörések, az árnyékok, a formai viszonyok érdekeltek amikor csináltam.

Itt is úgy gondoltam, hogy a hasonlóságok miatt mehet egybe kettő fotó.

Az alsó líraibb, a felső dinamikusabb, de egyik sincs kifuttatva a végállomásig, valami még kellene, nem tudom megmondani neked, mi, mert ez a te álmod, de befejezetlennek érzem mindkettőt, ki kell mondani a szavakat, nem elég gondolni rájuk. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

15
Értékelem!

Megint csak azt mondom, hogy ha nincs átértelmezve, vagyis ha leltárszerű a képi tartalom, akkor mindegy, miről beszélünk, mert akkor váza lesz a váza és nem csak egy fényfolt. Érteni vélem mire akar kimenni a fuvar, de ezek a képek egyrészt formailag és főleg tömegelhelyezésükben torzók, nincsenek egyensúlyban, másrészt azt írtam, hogy befejezetlen, tehát van valami, de nincsenek kimondva benned, hogy mit akarsz, és ezért nincs a képen sem, csak annak lenyomata, árnyéka, visszhangja.

12
Értékelem!

A sztorit kéred számon itt is, ahol leírom, hogy nincs. Nincs gondolat sem, vázalt, kísérlet és tanulmány.

28
Értékelem!

Kíváncsian fogom várni mi születik a játékból! :)

26
Értékelem!

Köszi Roland a figyelmed! Utólag látom, hogy az a fóliagubanc a tetején több figyelmet érdemel majd. De izgalmas fénytöréses játékokat lehet vele folytatni egy lámpával is.

31
Értékelem!

Új hozzászólás