Önarckép
Én a tavasz megörökítése közben.

Üdvözlünk az Estiskolán, nagyon örülünk és alapjában meglenne a 3 disznó, csak azért mondanám, hogy kettő, mert az arányokkal kellene dolgozni még. Most az objektív kötődik valamilyen szinten hozzánk, de a kéz rajzolatához képest a fényképezőgép nem elég személyes és ezek arányai feléd kellene, hogy elmozduljanak. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Ó, nálunk van olvasókönyv rovat is, és nem mindenki versenyfotós. :) András szobafestő, én meg rádióműszerész, ha az érettségi papírunk számít. Jó, jó, ő legalább festett. :))

Köszönöm az invitálás Zsolt, de én inkább a szavak embere lennék, mint a megapixeleké.... de amennyiben valamely okos emberke feltalálja a versfényképészetet, annyiban örömmel vállalom a kihívást... de köszönöm azért... további jó munkát: G. Zoltán

És a tanárúr nem jön közénk?

üdv Peti, üdv Dezsi!
Hadd fejezzem ki örömömet hogy ti ketten egymásra, ezen által Dezsi te az Estiskolára találtál, sok sikert egymáshoz, képekhez, disznókhoz, kondásokhoz, meg miegymáshoz. Csak ügyesen!!!
csoki: A tesitanárok gyöngye, osztályfőnökök gyönyöre: Gecsényi Zoltán

Üdv Péter.
Igen én vagyok a Zoli Tanár Úr tanítványa, köszönöm a hozzászólásokat.

Üdv. Még egy körömrágó!;)

udv itt.
Jo kis kalyhacsoved van. :)

Szia Dezső! Ugye Te vagy a Gecsényi Zoli tanítványa. Már sokat hallottam felőled. Örülök, hogy látlak itt az Estiskolában. Hajrá! Jó munkát! Sok sikert.
üdv: Domján Péter

Új hozzászólás