Orchidea és angyalOrchidea és angyal

Nos, majd a többihez is írogatok, de a kezdethez gondoltam hosszabbat. Színes vagy FF? A színes azért jó, mert életszerű a levél, látszik, hogy nem beteg és ez jó, izgalmas az is, ami a gyökerein van színben, de nagyon kopog attól, hogy ennyire kontrasztos a fény. A ff verzió baja az, hogy a levélre került olyan vetett árnyék, ami zavarossá teszi ott, ami elviszi a figyelmet. Összességében is az az igazság, hogy ez a növény alkalmatlan arra, hogy ennyire kontrasztosan mutasd meg. A levele túl szimpla, a gyökérzet meg túl bonyolult ehhez a fényhez. Lehet ilyet is, de akkor fogni kell egy elemlámpát és még festeni hozzá fényeket. Amúgy meg a kockásfülű nyúl jut eszembe, a mese. Szóval ha én csinálnám, fényben dolgoznék és világos háttérrel, ne a feketeségben akarjon ez lebegni, mert így kopog az egész, és félelmetesebb is, hanem fehérben, világosban, az jobban illik az orchidea finomságához. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Nem vagy vak, én vagyok béna, mert elfelejtettem az elemzés kategóriát bekattintani, így nem jelent meg ott, de már de. :)

3
Értékelem!

Igen, és tényleg, rossz út ez, ennek a növénynek, talán ezért is szenvedek vele ennyit... Köszi az elemzést!
Műszaki infó: az elemzésed nincs az elemzések között amúgy... vagy csak vak vagyok?

8
Értékelem!

Na, ez király, ezt lehetne még fokozni. Nézegess Mapplethorpe képeket - már ha nem miatta jöttek létre a képek, de ha igen, akkor is. :)

7
Értékelem!
7
Értékelem!

Azt gondolom, a kettő egészen másképpen működik. Önmagában a ff változat nem is igazán értelmezhető, inkább absztrakcióvá válik - innen a cím is. Én is a színes utat szeretném itt követni, csak kontrollként kellett, hogy más is ránézzen, köszönöm Tamás! Ez az egész most úgy épülget még bennem, úgyhogy jön majd egy hátteres változat is. (Csak meg kell építenem a környezetet még, és a franc se tudja hol tudnám. Ezt így az "űrben" egyszerűbb volt - a jó sötét fürdőszobában...:)))

10
Értékelem!

A ff változatot fölöslegesnek gondolom. A színesben látom az elképzelést. Talán ez az űrbéli feketeség zavar, elveszti a növény az anyagszerűségét. Ha a háttérnek is lenne anyaga az talán jobbá tenné?

Új hozzászólás