Pillanat

Pillanat

Egy kis részlet belőlem.

Kitti, ez egy nagyon nem könnyű feladat, ami elé állítottad magad ezzel a képpel. Ehhez nem csak szerencse kell, de türelem is. A részletet jól elkaptad és a szempillák is kiválóan látszanak, sőt, a titok is megvan azzal, hogy a szem a szempillákon át sejthető csak. Viszont ha tudjuk, hogy ez a legfontosabb képelem, akkor ebbe nem kéne oldalt belevágni. És ha megnézed, a testszínek mellett egyetlen szín ugrik ki, ez a talaj zöldes színe, gondolom szőnyeg lehet, vagy takaró, mindegy is, micsoda, de azt mondom, hogy vagy legyen a fejen kívül minden más helyett valami kontrasztot adó szín háttér, vagy maradjon a testszín, ez a bal alsó zöld most nekem megosztja a figyelmet. Szóval kössünk üzletet. Én megadom erre most a 3 csillagot és a leckemegoldást is, te meg megcsinálod ugyanezt pontosabb formában. Ne mást, ugyanezt! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

42
Értékelem!

Anita, a szempillák... Igen! Főhajtás és kalaplengetés :)))
Gergely, végül is sebaj, értjük, és szerintem már mindenki, Kitti is!
(és köszi a használati útmutatót Magadról! ;)

51
Értékelem!

István, most viszont olyan, mintha én mondtam volna valami elmarasztalót. :D

Rólam jó tudni, hogy szeretem (sokszor negatív) véleményemet egyenesen és frontálisan közölni. Igyekszem minden elküldés előtt laikusként is áttekinteni írásaim, nehogy véletlen sértő, utaló, bántó legyen a szöveg. Elnézést, ha ez mégis sikerült volna, távol álljon tőlem.

52
Értékelem!

Gergely, ez a "sajnos kicsit egyet kell érts velem" olyan, mintha valami elmarasztalót mondtam volna :)) Én a bőre miatt gondolom, hogy Kitti fiatal, illetve az egész benyomásom az, és nem akartam én társadalmi jelenségekre utalni. A fiatalságot sem értettem elmarasztalólag, istenments! sőt, középkorúként egyre jobban felértékelődik előttem maga az ifjú kor állapota, hiszen ez mutat rá nekem, hogy a jelenemet miért is kell mindig fontosnak vennem!

De ha már szóba került, nekem van tippem miért szerethetik a szemfotózást a fiatal lányok. Talán a szemezés - kiváncsiság - flörtölés - csábítás - kihívó, felhívó magatarásfomák - érzései vay óhajai keveredhetnek ebben. És akár hogy is, ez az egyik legerősebb emberi természeti rend miatt lehet így.

Ennél a fotónál pedig éppen nem ezt látom. Meg is fordult bennem, hogy megemlítem - hiszen éppen hogy nem flörtöl a kamerával modellünk. Bár jól látszik, hogy nem is szemlesütve néz. De én csak ezeket látom, hogy tudatos vagy véletlen, no, erre gondoltam, hogy majd kiderül :)

De az észrevételed az általánosságot tekintve nagyon jó, érdekes, és köszi az együttgondolkodást!

44
Értékelem!

Szia, és üdv itt a Látszótéren! :)

Sajnos kicsit egyet kell értsek Istvánnal. Ez a szemfotózás főként a fiatalabb nők (tinédzserek)fantáziáját szokta megmozgatni, azonban én nem tudom megmondani, hogy miért. Minden esetre kezdésnek nem rossz, remélem lesz folytatás! :)

49
Értékelem!

Nagyon erős, jó kép ez.
Szerintem.

55
Értékelem!

Szia Kitti, a cicás fotónál és itt is azt gondolom, hogy nem először veszel gépet a kezedbe. Amit látok belőled most, hogy van egy új ifjú hölgytagja a Látszótérnek, aki szemfestéket már használ, azaz a megjelenés mindenképpen fontos lehet a számára. A többit meglátjuk :)

Új hozzászólás